Kaptam a szerelmemtől egy nyakláncot ajándékba, mert még régebben nagyon megtetszett nekem, és a születésnapomra megvette. Vaskereszt medál egyszerű fekete láncon. Természetesen viselem is, de mindig nagyon megbámulnak, és már negatív megjegyzést is kaptam rá ismeretlen emberektől.
És igen, tudom, mit jelent, éppen ezért nem értem, mi a problémájuk vele. A vaskereszt eredetileg egy katonai kitüntetés (volt), szerintem semmiféle titltott rossz nincs a viselésében sem. Akkor meg mi bajuk van vele másoknak?
És te katonai kitüntetést hordasz? milyen nemű vagy?
... ha fekete bakancs a nyári viseleted akkor azért, ha nem akkor azért mert hülye vagy. Sajnálom, ha nem tudod mit jelent pontosan ne hord. Ha meg a barátnődtől kaptad akarszd a parafádra...
2010. máj. 24. 23:07
3/16 anonim válasza:
Csodálom, hogy eddig nem rángattak be valahova szétverni. Komolyan mondom. Egy ismerősöm egyszer horogkeresztet rajzolt a homlokára...3 hétig nem bírt megmozdulni az ágyban, úgy fájt mindene...szétverték. Szerintem jobb lenne, ha kidobnád a picsäba.
2010. máj. 26. 16:55
4/16 A kérdező kommentje:
Fura, mert még senki nem akart se megverni, se megfenyegetni. Egyébként lány vagyok. És az osztálytársaim azt mondták, hogy szép, és viseljem csak, ha nekem tetszik. Se ők se én nem vagyunk semmilyen szubkultúra tagjai.
És SOHA nem fogom kidobni, mert ajándékba kaptam a szerelmemtől. Ahogy a gyűrűimet, amiket ő adott, ezt se fogom hagyni, hogy elvegyék tőlem.
2010. máj. 26. 17:09
5/16 anonim válasza:
De akik rád támadnak a sötétben sajnos nem fogják meghallgatni ezt a szép monológod...
2010. máj. 26. 18:52
6/16 anonim válasza:
A vaskereszt ha nincs a közepén semmi akkor jelentése sem olyan, hogy megverjenek. de a leirás ez: [link]
2010. máj. 28. 15:55
7/16 A kérdező kommentje:
Nincsen a közepén semmi, csak üres fekete. Nem bánt érte senki, hanem szépnek találják. Végre valaki, aki el tud vonatkoztatni, és nem akar kinyiratni érte. Köszönöm :)
2010. máj. 28. 18:27
8/16 anonim válasza:
Csak tudnám, kedves előző válaszolók, hogy egy vaskereszt miatt miért vernék agyon. Tudtommal az NEM egyenlő a horogkereszttel, szóval nem náci. Dehát sok a hülye, aki keveri a kettőt...
2010. jún. 18. 20:54
9/16 anonim válasza:
Fantasztikusak az ellentétek, amiket írsz, kedves Kérdező. Egyszer negatív véleményekkel találkozol, aztán szépnek tartják? Ha ilyen idióta vagy, hogy kamuzol, akkor hordjad. Vannak hozzád hasonló feltűnési viszketegségben szenvedő kislányok és eddig megérték a felnőtt kort (3 abortuszon és két detoxon átesve)
2010. jún. 20. 11:39
10/16 anonim válasza:
Kattantak vagytok de komolyan -.-''' Nekem is van, és hordom is.. nem tudom mért kell az ilyet annyira komolyan venni, katonai kitüntetés volt, de a vh2 után már nem használták annak, de még most is a német fegyveres haderők jelképe..mindenki tudja.. ha horogkeresztet hordok akkor majd megverhettek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!