MI a véleményetek a csatos póthajról? Van aki ordja suliba? Nem látszik hogy rajtatok van? Nem szolnak meg ezért?
ha fúj a szél akkor látszik, de a varrt is látszik ugyanúgy
suliban meg ugye nem fúj a szél:D megigazítod akkor nem fog látszani
meg hát aki szakavatottabb az úgyis látni fogja, hogy az póthaj
de nem fognak megszólni, egyáltalán nem gáz
Szia.Nekem volt keratinos hőillesztéssel fodrász által felrakott hajam nagyon imádtam és irtó jól nézett ki , de mivel a hajam gyenge volt és nem bírta idő előtt lekellet szedetne sajnos :/ ,de mivel imádom a hosszú hajat nem adtam fel és neki álltam keresgélni a neten csatolós póthajakat többen ajánlották a Vaterát mivel ott olcsóbb ,jó minőségű hajak vannak így próba szerencse rendeltem Véleményem: a haj nagyon szép ;a humán hajnak egyáltalán nincs műanyag látszata vagy hatása ; könnyen kezelhető legkönnyebben feltehető kis gyakorlással pár felhelyezés után már mennyi fog nekem maximum 15perc ; az ápolása már kicsit több időt vesz igénybe sajnos mivel a póthajat sem hanyagolhatjuk el így ugyanúgy megvan a módja az ápolására ; a humán hajat könnyen lehet vasalni göndöríteni és még a festését is ajánlják(persze ha 100%humán emberi haj). Szóval nekem több mint fél éve van meg és már szegénykém felett eljárt az idő ,ezeket a hajakat alkalmakra találták ki , én minden napos célra használtam és mert megfelelően ápoltam még mindig használható , mivel meguntam a méretét rendeltem egy ugyan ilyen felcsatolhatós hajat csak hosszabban már nagyon várom , hogy megérkezzen az árát megéri .Én iskolába is hordom jól felhelyezve egyáltalán nem észrevehető , hogy mű vagy póthaj. Ha tényleg jól van felhelyezve ki sem szúrják és nem szólnak meg érte . Fontos hogy a szín is megegyezzen!! A csatolós póthajat lófarokba is használhatjuk ennek is megvan a külön feltevési módja. [link]
[link] /ezek biztos ,hogy csatos póthajak! Elnézést , hogy sok lett . :)Remélem tudtam segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!