Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » MI a véleményetek a csatos...

MI a véleményetek a csatos póthajról? Van aki ordja suliba? Nem látszik hogy rajtatok van? Nem szolnak meg ezért?

Figyelt kérdés
:D
2011. febr. 13. 19:28
 1/5 anonim ***** válasza:
szerintem nagyon gáz, bocsi. pláne, ha az a haj fel is van fogva. középsuliban tuti nem szólnak érte, hacsak nem valami vallásos suli. de nem tudom
2011. febr. 13. 19:33
 2/5 anonim ***** válasza:

ha fúj a szél akkor látszik, de a varrt is látszik ugyanúgy

suliban meg ugye nem fúj a szél:D megigazítod akkor nem fog látszani

meg hát aki szakavatottabb az úgyis látni fogja, hogy az póthaj

de nem fognak megszólni, egyáltalán nem gáz

2011. febr. 13. 19:34
 3/5 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm :)
2011. febr. 13. 19:38
 4/5 A kérdező kommentje:
tidna valaki olyan képet linkelni ahol pothaja van eg csajnak?
2011. febr. 13. 19:41
 5/5 hajmániás válasza:

Szia.Nekem volt keratinos hőillesztéssel fodrász által felrakott hajam nagyon imádtam és irtó jól nézett ki , de mivel a hajam gyenge volt és nem bírta idő előtt lekellet szedetne sajnos :/ ,de mivel imádom a hosszú hajat nem adtam fel és neki álltam keresgélni a neten csatolós póthajakat többen ajánlották a Vaterát mivel ott olcsóbb ,jó minőségű hajak vannak így próba szerencse rendeltem Véleményem: a haj nagyon szép ;a humán hajnak egyáltalán nincs műanyag látszata vagy hatása ; könnyen kezelhető legkönnyebben feltehető kis gyakorlással pár felhelyezés után már mennyi fog nekem maximum 15perc ; az ápolása már kicsit több időt vesz igénybe sajnos mivel a póthajat sem hanyagolhatjuk el így ugyanúgy megvan a módja az ápolására ; a humán hajat könnyen lehet vasalni göndöríteni és még a festését is ajánlják(persze ha 100%humán emberi haj). Szóval nekem több mint fél éve van meg és már szegénykém felett eljárt az idő ,ezeket a hajakat alkalmakra találták ki , én minden napos célra használtam és mert megfelelően ápoltam még mindig használható , mivel meguntam a méretét rendeltem egy ugyan ilyen felcsatolhatós hajat csak hosszabban már nagyon várom , hogy megérkezzen az árát megéri .Én iskolába is hordom jól felhelyezve egyáltalán nem észrevehető , hogy mű vagy póthaj. Ha tényleg jól van felhelyezve ki sem szúrják és nem szólnak meg érte . Fontos hogy a szín is megegyezzen!! A csatolós póthajat lófarokba is használhatjuk ennek is megvan a külön feltevési módja. [link]

[link] /ezek biztos ,hogy csatos póthajak! Elnézést , hogy sok lett . :)Remélem tudtam segíteni!

2014. febr. 10. 00:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!