Lányokon jól áll a szemöldök vagy az ajak piercing?
Figyelt kérdés
2008. okt. 18. 10:35
1/11 anonim válasza:
Szerintem nem.... Az egész fejen csúnya a pc kivéve orrban.
2/11 anonim válasza:
Szemöldök nem.Ha már ajak,legyen szépségpötty:))
Dee az ayak is yóó:))
Nkemis van:P
3/11 anonim válasza:
Szerintem a szemöldökben is jól állhat. Nekem 3 olyan közeli ismerősöm is van, aki oda tetetett és tök jól áll nekik. Én akkor nem tetetnék, ha szemüveges lennék, mert az együtt túl sok. Az ajak is jól állhat. De egyik sem áll jól mindenkinek. Nézegesd tükörben, hogy hogy lenne a legjobb, van kérdezz meg egy piercingest, hogy a te arcformádhoz melyiket ajánlaná (sok ilyennel találkozott, tapasztaltabb stb).
4/11 anonim válasza:
Inkàbb köldök vagy orr.de a szemöldök nem jön be.
Esetleg ajakba
5/11 anonim válasza:
Minden lánynak egyforma az arca? Piercingest megkérdezni hova állna jol AZ ARCFORMÁD SZERINT?XDD Oda csináltass ahová tetszik...
6/11 anonim válasza:
hát... nemtom, nekem nem tetszik pasin sem a szemöldök, ha csajokon ajak piercinget látok, akkor meg valahogy mindig olyan könnyűvérű benyomásom van.(de ez lehet csak a tapasztalat, amikor ledöbbenek egyes volt évfolyamtársakon) ettől függetlenül sem tetszik... sztem tök változó, kinek mi...sztem nem szép. akkor már nyelv vagy orr. Vagy valahol egy szép tetkó... (nekem mind 3 van...)
7/11 anonim válasza:
sztem teljesen mind1 hogy más emberek mit gondolnak...a lényeg h neked tetszen :)
8/11 anonim válasza:
nekem van az ajkamban és majd lesz a szemöldökömben is..
totál emberfüggő, hogy jól áll-e...de egy ember azért csináltatja h neki tetszen ne másnak..jobb esetben:D
9/11 anonim válasza:
Én soha nem csináltatnék, szerintem fiún lányon egyaránt undorító és veszélyes is.
10/11 anonim válasza:
Nekem a szemöldökömben van, és marha jól áll. :P
Én amitől hideglelést kapok, az a szépségpötty-piercing... ritka gusztustalan. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!