Mónika0813 kérdése:
A szemöldök Piercing szúrás nagyon fáj?
Figyelt kérdés
Ráadásul azzal ijesztgetnek hogy bekékül!2010. aug. 6. 08:53
1/3 anonim válasza:
elvileg annak kéne a legkevésbé fájni, de mikor nekem csinálták, nagyon fájt , én rosszul is lettem. pedig bírom a fájdalmat. tetoválásom is van és az nem fájt annyira mint az szemoldok pc. de az hülyeség, hogy bekékül. bár nekem felesleges volt megcsináltatni mert 1honap mulva kiis vettem mert nem tetszett.
2/3 anonim válasza:
Az elvileg nem fáj de vannak hátrányai: kiszakad pl... mert ugye a szemöldöködnél nagyon vékony a bőr. Begyulladhat de bekékülni nem fog XD Ilyen hülyeséget nem hallottam még. :D
3/3 anonim válasza:
Egyáltalán nem hülyeség, hogy bekékül.. én kedden csináltattam, és mára bekékült. Elvileg jegelni kell, és akkor rendbe jön. Kicsit késői már a válasz, bocs, de talán majd másnak hasznos lesz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!