Szemöldök piercing. Mit fog szólni fater? :O
Vettem 2 szemöldök PC-t egyik egy haveromnak kell a másikat magamnak szánom. Ma jött meg a posta. Megkérdezte mi van benn? nemmondtam meg. aztmondta ne titkolózzak és elment mert anyuját viszi haza.Aztmondtam én, majd megbeszéljük.
Szerintetek kifog akadni? :D (múlt héten 2 karót kapott mindenki az osztályból mert kiakadt ránk a tanár. úgyistudja apám hogy nem azérkaptam egyest mer nemtanultma. elfogadta nemis nagyok érdekelte.
Várom válaszotokat. Negyed óra múlva ér haza.
ÁÁ 16 éves vagy??
Most mi baja van??
Nem értem ezeket a szülőket!!Fiatal vagy ha még nem nőtt be a fejed lágya akkor úgy is megcsinálod amit megakarsz!!
Ha csak nem vagy olyan anyám asszony katonája!!!
És az olvasottak alapján szerintem nem vagy az!!
Nyugodtan csináltasd/csináld meg a pc-t!
Nekem 16-14 éves korom óta van pc-m és mégis "csendben" voltak a szülők mert megmondtam hogy ha nem csinálhatom meg akkor nem látnak többet mert haza sem jövök Pestről!!!
Midig ezzel zsaroltam őket:D:D:D
Szóval mondd csak meg faterodnak hogy értse szó szerint a fiatalság bolondság mondatot!!!:D
áá előzö vagyok és rosszul írtam és csak ma olvastam vissza:D
Nem 16-14!!
A jó válasz 13-14 éves korom óta:D:D
sry
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!