Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szemöldök piercing. Mit fog...

Szemöldök piercing. Mit fog szólni fater? :O

Figyelt kérdés

Vettem 2 szemöldök PC-t egyik egy haveromnak kell a másikat magamnak szánom. Ma jött meg a posta. Megkérdezte mi van benn? nemmondtam meg. aztmondta ne titkolózzak és elment mert anyuját viszi haza.Aztmondtam én, majd megbeszéljük.

Szerintetek kifog akadni? :D (múlt héten 2 karót kapott mindenki az osztályból mert kiakadt ránk a tanár. úgyistudja apám hogy nem azérkaptam egyest mer nemtanultma. elfogadta nemis nagyok érdekelte.

Várom válaszotokat. Negyed óra múlva ér haza.

2010. okt. 20. 15:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ezért nem szeretek én postán rendelni dolgokat néha...
2010. okt. 20. 15:36
 2/12 anonim ***** válasza:
hány éves vagy?
2010. okt. 20. 15:38
 3/12 A kérdező kommentje:
jójó de amúgy is beszélnem kellene vele a dologról. :D
2010. okt. 20. 15:39
 4/12 A kérdező kommentje:
MIndegy beszoptam. am 16.
2010. okt. 20. 15:54
 5/12 anonim ***** válasza:
Ez de szar kérdés már bocs. Honnan tudjuk milyen a te apád, mit gondol erről és mit fog neked mondani?
2010. okt. 20. 15:55
 6/12 anonim ***** válasza:
Na, mi történt?
2010. okt. 20. 15:57
 7/12 A kérdező kommentje:
Azzal izél hogy idáig süllyedtem?!?! meg hogy aki ilyet visel az mint milyen ember meg ilyenek xD majdnem elsítram magam a röhögéstől.
2010. okt. 20. 17:31
 8/12 anonim ***** válasza:
65%
hát büszke lehetsz magadra. látom a tisztelet megvan... -.-
2010. okt. 20. 17:42
 9/12 anonim ***** válasza:

ÁÁ 16 éves vagy??

Most mi baja van??

Nem értem ezeket a szülőket!!Fiatal vagy ha még nem nőtt be a fejed lágya akkor úgy is megcsinálod amit megakarsz!!

Ha csak nem vagy olyan anyám asszony katonája!!!

És az olvasottak alapján szerintem nem vagy az!!

Nyugodtan csináltasd/csináld meg a pc-t!

Nekem 16-14 éves korom óta van pc-m és mégis "csendben" voltak a szülők mert megmondtam hogy ha nem csinálhatom meg akkor nem látnak többet mert haza sem jövök Pestről!!!

Midig ezzel zsaroltam őket:D:D:D

Szóval mondd csak meg faterodnak hogy értse szó szerint a fiatalság bolondság mondatot!!!:D

2010. okt. 20. 17:55
 10/12 anonim ***** válasza:

áá előzö vagyok és rosszul írtam és csak ma olvastam vissza:D

Nem 16-14!!

A jó válasz 13-14 éves korom óta:D:D

sry

2010. okt. 22. 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!