MAC - és sminkőrültek! Tudnátok tanácsot adni?
Ha nektek választanotok kellene a MAC pro longwear korrektora, az átlátszó hófehér finishing powdere vagy paint potja között, ti melyiket vennétek meg?
Púderem és korrektorom is van, de csak az olcsóbb árkategóriából, szemhéjpúder primerem pedig még nincsen, viszont én nem gyakran szoktam eye lookokat készítgetni. Ha a 3 közül van kiemelkedő kedvencetek, szívesen meghallgatnám. Jó lenne, ha azt is leírnátok, hogy melyiket miért szeretitek! A tanácsokat előre is köszönöm!!
Én a Longwear korrektort és a Paint potok közül használtam kettőt, és ezeket tudom ajánlani, mindkettő nagyon szuper termék :) Ha a korrektorra esik a választásod, érdemes egy árnyalattal világosabbat kérni, mint amit ajánlanak, tapasztalatom szerint a kinti fényben inkább az passzol :)
A Paint potok közül nekem a Groundwork és a Stormy Pink van meg (ami inkább egy hideg, szürkés lilába hajló árnyalat, zöld szeműeknek jó választás) és mindkettővel elégedett vagyok, de inkább a Groundworkot ajánlanám elsőre, önmagában is gyönyörű, de mégis természetes, hétköznapi árnyalat. Rásminkelni is lehet, de én nem is szoktam :)
Nekem a Finishing púderről (bár nem használtam) az a véleményem, hogy túl nagy a hype körülötte, de ugyanazt tudja mint más púderek, abból én nem vennék MAC-et, inkább valami olcsóbbat :) Kicsit pazarlásnak is érzem ezeket a por állagú púdereket, akkor már inkább kompakt (amiből szintén nagyon jó a MAC) :)
Ha bármi kérdésed van még írj nyugodtan :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!