Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Tudnátok adni tanácsot?

Tudnátok adni tanácsot?

Figyelt kérdés

Elszeretnek kezdeni picit sminkelni.

Es hogy milyen termeket ajonlotok es milyen markat?

Meg milyen ecseteket meg stb.

Hogyan tanuljak meg normalis tus vonalat húzni?

Minden apró tanács jol jon

Esetleg mit ne csináljak?

15L

Ja meg hol tudnám a termékeket megvenni ahol jo markajuak vannak meg nem méreg dragak

2016. dec. 12. 00:06
 1/3 anonim ***** válasza:
2016. dec. 12. 00:12
 2/3 anonim ***** válasza:
76%

BB krém ha szeretnéd egységesíteni az arcod. De ez kihagyható.

Korrektor a pattanásokra.

Esetleg púder

Szempillaspirál

Filces tus,szemceruza

És szerintem ennyi.

Márkák:essence,maybelline,lovley

Egy púder ecsetet esetleg érdemes beszerezni. De persze ez is kihagyható.

És ha már sminkelés. Akkor a smink lemosására is figyelj oda. Ez nagyon fontos. Tús vonal húzás megtanulására ajánlom hogy youtubon nézz sok videót és gyakorolj sokat. Válazd ki a számodra megfelelő eszközt.Kezdőként a filc szerű tusokat tudom ajánlani. Rossmanban,dmben,müllerben be tudod a szükséges dolgokat szerezni.

Ne aludj a sminkedben. És ne vidd túlzásba. Mert biztos vagyok benne hogy smink nélkül is szép vagy. Jó kisérletezgetést. Remélem tudtam segíteni.

2016. dec. 12. 00:30
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha az olcsóbb, vagy kifejezetten tini sminkmárkák érdekelnek, akkor Rossmannba, Dm-be, vagy Tesco hipermarketbe menj vásárolni. Általában szoktak kirakni tesztereket, azokat ott helyben ki is tudod próbálni. De vigyázz nehogy teszter feliratosat vigyél haza, mert azt valószínű mindenki kipróbálgatta már. A blokkot tedd el, és otthon rögtön próbáld ki az új sminktermékeket. Így, ha valamelyik romlott, vagy egyszerűen csak rossz minőségű, akkor vissza tudod vinni a boltba. Marionnaud-be, D'ouglas-ba ne menj vásárolni, mert ott high-end márkák vannak, amik nagyon drágák. A Müllerbe esetleg benézhetsz, ott olcsóbb, és drágább termékek is vannak.
2016. dec. 13. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!