Akinek van helix piercinge, tudna tanácsot adni?
3 hete lövettem. Most olvasom, hogy szúrni jobb, ennek mi az oka?
Nem gyulladt be, de fáj, ha hozzáérek, nem tudok ráfeküdni se.
Betadine kenőccsel kenem napi kétszer.
Az lenne a kérdésem, hogy nektek mennyi ideig fájt?
Szabad mozgatni? (Valahol azt írják, hogy forgatni kell, valahol azt, hogy hozzá sem szabad nyúlni.)
Meddig fertőtlenítsem?
Mikor lehet cserélni, és lehet-e bizsura, vagy csak orvosi fémre? Ezt megtehetem otthon is, vagy menjek vissza a piercerhez?
Előre is köszönöm! :)
Az első jól mondja, a lövés nagyon roncsol és el is törheti a porcot.
Én szúrattam, a 3. nap már tudtam rajta aludni és nem is fájt, csak, ha piszkáltam, de a "piszkálásra" azért sokáig érzékeny volt.
Ne mozgasd, ne forgasd, hagyd békén:D Addig fertőtlenítsd, amíg fáj, érzékeny, piros, levedzik stb. Én hónapokig fertőtlenítettem biztos, ami biztos.
Nekem azt mondták, hogy fél évnél korábban ne cseréljem. Szerintem jobb az orvosi fém, mert azt biztosabb, hogy bírja a füled.
Egyetértek mindkét előttem szólóval, de az enyéimet is lőtték (nekem összesen a két fülemben öt van)...az egyik nagyon szélre ment, és ott tényleg leszakadt a porc, szóval azt beforrasztottam...(kicsit furán puklis ott a fülem, de messziről nem látni)...
Nekem lövés után pár órával lement a fájdalom, csak a duzzanat maradt, és már másnap rá tudtam feküdni...Onnantól csak akkor fájt, ha a törölköző vagy fésű véletlenül beleakadt...
Én forgattam, de ne húzgáltam (előre-hátra), így nem tudott belenőni a fülembe, de nem is sérült annyira...viszont szerintem ne nagyon piszkáld, úgy gyorsabban gyógyul...
Én két hónapig fertőtlenítettem kb, mert mindig beleakadtam valamibe, és újra megsérült, egyébként egy hónapig elég kb...és utána ki is cserélheted bizsura és orvosi fémre is...otthon is cserélheted, de a piercer is kicseréli, ha visszamész...
Köszönöm szépen a válaszokat!
Nekem nincs begyulladva, de azért fertőtlenítem továbbra is.
Ha nem nyúlok hozzá, nem fog ránőni a bőr az ékszerre? Ki tudom majd szedni?
Hármas vagyok:
Elnézést akkor a félrevezetésért, az enyémet a szervezetem elkezdte "megenni", mert nem megfelelő anyagú volt az ékszer, és nem barátkozott meg vele...Ezért nekem az atyai tiltás ellenére muszáj volt forgatnom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!