CN cool remove builder gel hasznalatara tudsz tanacsot adni?
Figyelt kérdés
Magam kezdtem a gel lakkozast 1-2 honapja. Elotte kormoshoz jartam, mar nincs idom ott ulni, igy erre " kenyszerultem".
Vegul is a problemam csak annyi, hogy nagyon vekony a kormom! A manikuros mindig epito zselet tett a gellakk ala.
Hiaba vettem easy off hardner gel-t, halottnak a csok! 4-5 nap utan ugy jon le mint a matrica.
Alapnak base gel-t teszek, erre ment a hardner gel, aztan az one step 2 retegben majd a fedo. Megse marad a kormomon:(
Gondoltam ezt a zselet kiprobalom.
Ez ala ugyan ugy kell a base gel?
Termeszetesen no buffer scrub-bot hasznalok ala.
2017. júl. 2. 23:08
1/6 anonim válasza:
A scrub lóf***t nem ér. Mattítani kell a körömlemezt és prep, majd primer.
2/6 A kérdező kommentje:
Kosti a valaszt, csak attol nem lesz erosebb!;)
2017. júl. 3. 13:57
3/6 anonim válasza:
Mitől lenne erősebb? A mattítás nem azt jelenti, hogy reszeld szét a körmöd, hanem azt, hogy egy megfelelő erősségű reszelővel vedd el a köröm fényét, mivel a zselé matt, pormentes felületre tud tapadni. A scrub géllakk alá való,ahol csak polírmattítunk, és kb két hét tartósságot tervezünk.
4/6 A kérdező kommentje:
Ugy csinalom. Nem reszelem szet!:)
A manikuros is tett ala erositeskent zselet!
2017. júl. 3. 22:03
5/6 anonim válasza:
Ja. Csak a szakember ért hozzá, te meg nem.
6/6 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszt!:)
2017. júl. 3. 23:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!