Szeretnék átállni high end termékek használatára, ti melyik termékkel kezdtétek anno?
Épp egy korrektort tervezek venni, aztán majd egy pirosítót, vagy rúzst.
Ti milyen sorrendben csináltátok? A régi drogériás termékeket megtartottátok?
Én először kaptam egy Chanel rúzst a nővéremtől a 15. szülinapomra. Az volt a "mérföldkő", előtte van az ő sminkcuccait kunyiztam, vagy az anyáét.
Utána anyával a MAC-ben kisminkeltek mind a kettőnket. És nekem annyira tetszett az enyém, hogy megvettük azokat, amiket használtak az arcomon. Aztán mára ott tartunk, hogy egy nagy fiók van tele sminkcuccokkal... :D
Drogériás termékeket kb másfél éve egyáltalán nem használok.
szerintem eloszor azrca valo sminkeket vegyel, mert ha megvan a szep alap akkor azon barmi jol fog mutatni, es igy igaz forditva is. lehet akarmilyen szep a szemsmink meg a ruzs, ha az alap nem szep.
en legeloszor a mac fix+-t vettem, aztan clinique 2in1 alapozo, majd UD naked skin korrektor
meg persze majd az Anastasia Dipbowrol sem lehet megfeledkezni
Én először egy MAC rúzst kaptam, aztán egy Chanel alapozót vettem, mert elegem volt, hogy az összes drogériással volt valami nyűg.
Korrektorból szerintem a legjobb a MAC Pro Longwear-je.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!