Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Az alapozót beauty blenderrel...

Az alapozót beauty blenderrel vagy ecsettel szoktátok felvinni, eldolgozni?

Figyelt kérdés
Én a szivacsokat jobban szeretem. Az ecsetet inkább meghagyom a frofiknak. :)

2017. jún. 25. 01:12
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Én százszor jobban szeretem a szivacsokat, mint az ecseteket. Nekem sosem sikerült szépen felvinni alapozót ecsettel a végeredmény mindig "streaky" lett. Azt is szeretem a szivacsokban, hogy mivel felszívják egy kis részét az alapozónak ezzel halványítva a fedést, nem is lesz az arcom olyan maszkszerű.
2017. jún. 25. 01:20
 2/9 A kérdező kommentje:
Pont ez vagyok én is
2017. jún. 25. 02:09
 3/9 anonim ***** válasza:
Én szoktam használni mindkettőt. Kabuki ecsetet használok ha a beauty blenderhez hasonló fedést akarok és alapozó ecsetet ha a sok fedés a cél. Ha streaky lesz akkor max átmegyek vele szivaccsal. Szivacsot inkább korrektor és más krém alapú termékekhez használok.
2017. jún. 25. 08:58
 4/9 Sunshinedoll ***** válasza:

Én mindkettőt szeretem.

Ha gyors akarok lenni, akkor ecset.

De általában úgy szoktam, hogy ecsettel megcsinálom, aztán még szivaccsal áttapogatom.

Csak szivaccsal önmagában nem szeretek.

2017. jún. 25. 09:04
 5/9 anonim ***** válasza:
Csak ecset
2017. jún. 25. 09:06
 6/9 anonim ***** válasza:
Szivacsot jobban szeretem. Bár ecsettel egyszer próbáltam csak, de nem jött be, nem lett olyan sima és egyenletes, mint szivaccsal.
2017. jún. 25. 10:33
 7/9 anonim ***** válasza:

De fura, nekem pont, hogy szivaccsal lesz mű, és vagy 3x annyi alapozót elhasználok.

Ecsettel viszem fel az alapozót, korrektort is, nekem így lesz szép, olyan "láthatatlan".

2017. jún. 25. 11:17
 8/9 anonim ***** válasza:
Én nem tudok ecsetet használni. Nekem mindig csíkos marad. :D Úgyhogy marad a blender.
2017. jún. 25. 11:47
 9/9 anonim ***** válasza:
Én kézzel viszem fel a folyékonyat, a púdert pedig ecsettel.
2017. jún. 25. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!