Hogyan lehet szépen eldolgozni egy habállagú pirosítót?

Próbáltam, de az a baj, hogy ugye úgy csinálom, hogy ujjbegyemmel belenyúlok óvatosan, mert hihetetlen kevés kell belőle (Manhattan Mousse Rouge habállagú pirosítóról van szó) és akkor próbálom eldolgozni, de nagyon csúnya, mert kb. mire egyik végéből a másikba érnék a pirosítandó felületnek már nincs semmi ujjamon, (ha többet veszek fel is ott eltűnik az ujjamról csak azt érem el, hogy több lesz egy helyen és erősebb a színe) ha pedig kis pöttyöket rakok arcra hogy eldolgozom azt,a kkor meg a pöttyök erősen látszanak, mert megfogták arcom kicsit és hiába dolgozom el, ott maradnak a pöttyök alatta.
Mondjuk első ilyen habállagú pirosítóm, lehet én vagyok irtó béna, de jelenleg olyan rossz, hogy semmibe megy ez a pirosító, mert nem tudom használni...:(((
Mit ronthatok el???

Igazából a technikád nem rossz, de próbáld úgy eldolgozni, hogy ahova teszel egy pöttyöt, onnan kifele dolgozd el, mintha napocskát rajzolnál. (jó ez hülye hasonlat, de így talán meg is érted, amit mondani akarok:DD)
Alapozón próbáltad vagy simán csak az arcodon?
Szinezett hidratalot hasznalok csqk...azon probaltam meg puszta arcon is. Amugy jo lenne mert iszonyat milyen tartos!!! Ekzemen meg mindig latszik...:D Bar a szin picit sotet arcomhoz lehet ezert is nehezebb eldplgozni, mert jobban belenyulok es nagyon sok lehet.
Vilagos a borom ez meg Brown arnyalat, de bronzosito helyett is jo lehet...meg ha nem nyulok jol bele akkor a szine is termeszetes...csak igy nehezebb, mintha vmi kis barackos vagy babarozsas szinnel kiserleteznek. .:/

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!