Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek milyen tetkó áll...

Szerintetek milyen tetkó áll jól egy srácnak?

Figyelt kérdés
linkeljetek párat ami szerintetek jól néz ki
2010. máj. 18. 21:56
 1/7 anonim válasza:
Anti Fitness Club tagjainak jók a tetkói.
2010. máj. 18. 22:04
 2/7 anonim ***** válasza:
48%

Nekem pasin akárhol jöhet tetkó.

De ez viszi a prímet:

[link]

itt a legszexisebb:

[link]

2010. máj. 18. 22:07
 3/7 anonim válasza:
ne a csajok miatt csináltass tetoválást. akkor csinálj ha van valami dolog (eszme, emlék) amit egész életeden át hajlandó vagy viselni, és neadjisten büszke is vagy rá. by the way lányoknál is különbözik kinek mi tetszik épp.
2010. máj. 18. 22:20
 4/7 anonim ***** válasza:

Az hogy srác vagy nem sok infó

Nem mindegy milyen az alkatod, milyen a személyiséged, a kisugárzásod

2010. máj. 19. 10:46
 5/7 anonim ***** válasza:
Mindenképp olyan, mi kifejezi a személyiségét. A tetkók eléggé tartós díszeknek számítanak és hát, nem biztos, hogy én szívesen nézegetnék egy olyat magamon, ami varázserejét veszti heteken belül :) A Miami és az LA Ink adásaiban is a saját jellemükhöz, meghatározó élményeikhez igazították a "páciensek" a tetoválásaikat. Ha pl. egy stabil, pozitív jellemű, remek küzdőszellemmel rendelkező egyén vagy, egy neked tetsző sárkány-motívum kiváló lehet. Ha pl. izmos vádlid van, nagyon jól nézne ki rajta... vagy a karodon :) Izmos felkaron jól tud mutatni a körbefutó szögesdrót is ;)
2010. máj. 21. 07:12
 6/7 anonim ***** válasza:

Előző vagyok, nézd meg ezeket, ilyenekre gondoltam:

[link]

[link]

[link]

[link]

Szöges drót :P:

[link]

2010. máj. 21. 07:19
 7/7 A kérdező kommentje:
köszi szépen az ötleteket
2010. máj. 23. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!