Jót teszek ha műköröm után gél lakkra váltok?
Figyelt kérdés
Kiskoromban állandóan rágtam a körmöm, sose sikerült megnövesztenem. Most felnőttként is előfordul, ha ideges vagy feszült vagyok észre se veszem és megint kezdem. Egyszer két hónapig folyamatosa volt műkörmöm és gyönyörűen megnőttek saját körmeim. Nos mivel vékonyak voltak nem is tartottak sokáig. Arra gondoltam, hogy újra mű-körmöztetek addig, amíg az én körmöm is megnő és akkor ha gél lakkot tetetek rá akkor nem fog letörni? Mennyire segít megvédeni és megtartani a hosszú körmömet?2017. jún. 12. 19:30
1/3 anonim válasza:
Nem vagyok körmös, úgyhogy biztosan lesz majd olyan, aki nálam sokkal hasznosabb választ fog adni... Nekem alapból nagyon gyenge, vékony körmeim vannak ezért lehetetlenség megnöveszteni, formázni mert beszakad, letörik ezért csináltattam műkörmöt, ami alatt nekem is szépen meg tudott nőni és most már csak szimplán meg van erősítve zselével, tehát nem hosszabb. A géllakkal szerintem ugyanaz a helyzet, erősebb, vastagabb és így védi a körmödet, nem fog letörni, leszakadni, tehát ilyen szempontból szerintem jó megoldás.
2/3 anonim válasza:
meg fog sértődni a műköröm :( gondolsz te rá? nem,csak magadra gondolsz.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm az első válaszolót. A második is aranyos :)
Gondolok rá, nagyon szép a műköröm de örülnék ha végre az én körmöm is megmaradna egy szép méretben :)
2017. jún. 13. 17:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!