Szeretnék magamnak kicsi, fehér mükörmöt. Kb. Mennyive kerül a műkörmösnél?
Figyelt kérdés
2017. máj. 28. 13:15
1/4 anonim válasza:
3000-4000 kb. Mindegyik más árban dolgozik. De valahogy így vannak az árak.
2/4 anonim válasza:
Én inkább 4000-5000-ret mondanék. Szalonban ennyi a minimum, én mindenhol ennyit fizettem.
Most a szomszédom csinálja, nem szalonban, hanem otthon, ő kér érte 3500-öt. És ez már nagyon olcsónak számít így
3/4 anonim válasza:
Én 4500-5000 körül fizettem egyszínű műkörömért (hossz az kb. mindegy volt, volt rövidebb is, hosszabb is... kb. stilettóért kellett volna többet fizetni, de azt nem akartam) egy éve. De nyilván ez attól is függ, mennyire trendi helyre mész, mennyire frekventált helyen van, mennyire gyakorlott / ismert a körmös.
4/4 anonim válasza:
3. vagyok:
hozzátenném, hogy plázában, jó helyen levő körmösnél fizettem ennyit... egyszerűen a környékemen nem találtam olyat, ami szimpatikus lett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!