Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Miért csíp, fáj, éget a savas...

Miért csíp, fáj, éget a savas primer felkenés után?

Figyelt kérdés
Miért van az, hogy miután felkentem a körömre a savas primert, kis idő múlva elkezd rettenetesen fájni a körmöm és az ujjam is? És nem csak a saját körmömön tapasztaltam, hanem más is mondta kinek csináltam. :/ (Nincs túlreszelve a köröm, se egyéb ilyesmi.) Kérlek a rosszalló és negatív kommentektől kíméljetek! Csak segítő kommenteket várok, hogy mitől lehet ez! Köszönöm :)

2017. máj. 31. 19:33
 1/4 anonim ***** válasza:
Mert savas. A sav pedig csíp.
2017. máj. 31. 19:53
 2/4 anonim ***** válasza:

mert mit gondoltál volna?

csikizzen vagy mi?

sav az sav.

2017. máj. 31. 22:09
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem szabad bőrhöz érnie. Egyébkémt.meg használj savmemtest
2017. jún. 1. 11:22
 4/4 A kérdező kommentje:

Kedves első és második válaszoló!

Nem hiszem hogy egy savas primernek így kéne marnia, illetve felkenés után így kéne fájnia az egész ujjamnak! Amikor műkörmösnél jártam, akkor nem fájt így.

Egyébként köszönöm a "hasznos" válaszaitokat, ment a "pozitív" értékelés. ;) Ha trollkodni akartok, menjetek máshová!

2017. jún. 6. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!