Milyen primert vegyek?
Figyelt kérdés
Világos a bőröm , zsíros és pattanásos.És egy egy helyen tága pórus.Milyet primert ajánlottok ?2017. máj. 9. 18:32
1/2 anonim válasza:
Semmilyet. Plussz reteg alapozo ala ami eltomi a borodet. Ha mar valamit valasztasz ugyelj az osszetevoire, ne legyen benne parfüm, illatanyag mert az miteszerkepzo. Amugy olyan elven mukodik, hogy sok szilikon van benne, ami kitolti az egyenetlensegeket. De ezzel egyutt el is zarja a borod. Es erre kell meg alapozo es puder. Sztem zsiros borre ilyet hasznalni esztelenseg.
2/2 anonim válasza:
Nekem is zsíros, világos, pattanásos bőröm van, Catrice-es primert használok. Ha a pirosságot is szeretnéd enyhíteni, vannak zöld színű primerek is. Szóval szerintem Catrice :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!