Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen palettát vegyek?

Milyen palettát vegyek?

Figyelt kérdés
Olyan palettát keresek, amelyen sok szín van és elég jól pigmentáltak. Kb. 4-5 ezret szánok rá. Nézegettem neten, és sok 120as, 180as noname kínai paletta van, ami bőven belefér a keretbe. Vannak márkásabbak, abban igaz, hogy kevesebb a szín, de lehet hogy jobban megérné, mert minőségibb. Van esetleg tapasztalatotok rendelt, kínai sminkpalettával, hogy mennyire pigmentáltak? Vagy még nagyon jó NYX-es palettát néztem, igaz, hogy az már drágább, de nem sokára Joy napok, arra gondoltam, hogy lehet, hogy megkéne várni a leárazásokat. Szerintetek?

2017. ápr. 20. 15:26
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
make up revolution paletta? pink pandán van, hogy fillérekért lehet hozzájutni, de egyébként se olyan vészesen drága.
2017. ápr. 20. 15:35
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Amit az első írt márka szerintem is jó. Nekem van NYX-es palettám, és nem túl pigmentált, egy idő után porzott is.

Amit mindenképp szerezz be a paletta mellé, az egy jó minőségű ecset és szemhéjprimer. Ha ezek megvannak, szerintem a legtöbb paletta egész jól használható.

2017. ápr. 20. 15:43
 3/7 anonim ***** válasza:
Attól függ milyen színeket szeretnél. Szerintem kínai palettát nem érdemes venni, lehet, hogy valamennyire pigmentáltak, de abban biztos vagyok, hogy két óra alatt elmálik a festék. :D Én a Max Factor masterpiece nude palettáját használom, és egész nap fent marad, primer nélkül is. De a Maybelline The Nudes palettájáról is sok jót hallottam, illetve a make up revolution palletákról is. Viszont drogériákban az essence meg ezeknek a palettájáról nem sok jót. :D
2017. ápr. 20. 15:53
 4/7 A kérdező kommentje:

Igazából főként az élénk színek érdekelnének, és nem mindennapi használatra, csak hébe-hóba. Ezt a palettát néztem:

[link]

A make up revolution palettákat én is néztem már, csak az a baj,hogy azokban főklnt nude színek vannak, és nem annyira élénkek. A többi tippet is megnézem, köszönöm:))

A belinkelt palettáról mit gondoltok?

2017. ápr. 20. 16:01
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó vagyok, youtubeon sok videó van fent erről (120 colors eyeshadow palette) azokat érdemes lehet megnézni. Lehet, hogy egy jó primerrel tartós lesz.
2017. ápr. 20. 16:09
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az összes választ, szerintem megrendelem a linkelt palettát, veszek hozzá pár jó ecsetet és egy jó primert. Remélem megéri. :)
2017. ápr. 20. 16:16
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Az essence-nél van olyan palatta amit te állíthatsz össze.Veszel (nem kötelező) egy tartót,és olyan színeket veszel bele amilyet szeretnél.Rád van bízva h mennyit veszel és hogy cseréled őket.
2017. ápr. 21. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!