Milyen palettát vegyek?
Figyelt kérdés
Szeretnék szép matt árnyalatokkal rendelkezõ palettát találni. Hol találok ilyet jó minôségben megfizethetô áron?2015. aug. 2. 13:08
1/5 anonim válasza:
Milyen árfekvésben gondolkozol?Illetve színes,vagy nude árnyalatok legyenek inkább?
2/5 A kérdező kommentje:
Inkább nude és 5000 ft alatt
2015. aug. 2. 17:46
3/5 anonim válasza:
Nekem a MUR paletták tetszenek, 5000 alatt van mind:
4/5 anonim válasza:
Nézd meg a Sleek Ultra mattes palettáit, a V2 sötétebb, de valamivel természetesebb árnyalatokat tartalmaz, vagy a nude palettjuk is elvileg matt.
Abszolút jó minőség, erőteljes színek, mindkét Ultra mattes palettát birtoklom, én elégedett vagyok velük. A nude palettáról csak hallottam.
5/5 anonim válasza:
Urban Decay Naked/2/3
Nekem egy Naked 2 utánzat van, de nagyon szeretem, gyönyörű színek vannak benne. :) (W7 - In the buff)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!