Milyen primert vegyek?

Figyelt kérdés
2017. jan. 30. 04:54
 1/8 anonim ***** válasza:
Hat kb amilyet akarsz...nem sok tampobtot adtal, hogy konkretan milyen cellal szeretned (alapozo tartossaga miatt), vagy mi indokolja ( zsiros vagy olajos bor, tag porusok), milyen a bortipusod stb.
2017. jan. 30. 08:54
 2/8 anonim ***** válasza:

kicsit fejtsd ki hogy hány éves vagy, milyen a bőröd, milyen árkategóriában gondolkodsz, milyen alapozót tennél rá, stb.

Szemhéj, vagy arcprimer? Mindkettőből Paese-t használok, nekem bejöttek.

2017. jan. 30. 10:43
 3/8 A kérdező kommentje:
Arcra kellene, tág pórusok és szarkalábak miatt. Szóval hogy az alapozó ne üljön be a ráncokba. 30+ vagyok.
2017. jan. 30. 18:00
 4/8 anonim ***** válasza:

Ilyen póruseltüntetője van a Clinique-nek

[link]

Dícsérik még ezt is: [link]

Illetve ahogy írtam a Paese-nek is van 2-3 féléje, abból én a mattítót használom az egész jó.

2017. jan. 30. 18:58
 5/8 anonim ***** válasza:
Van a catricenek egy feher tubusos primere ami porus osszehuzo. Nekem nagyon bevalt es mattit is. 1500 forint lehet a rossmannba.
2017. jan. 31. 15:07
 6/8 anonim ***** válasza:

35+ vagyok... 2-3 kulonbozo primerem van itthon, mert az sem mindegy milyen az alapozo...

EL double wear (ami egy eleg suru esceros fedesu alapozo) ala Maybellien Baby Skin-t hasznalom, prus "eltunteto" + mattit...ez utobbi szerintem a zsirosabb reszeken nem igazi, de a szaraz teruletekkel is nagyon szepen elbanik. Szoval normal, kervert borre tokeletes, vagy enyen zsirosra..

A double wear light ala (kozepes fedes), amit nyaron szoktam hasznalni, rimmel stay matte primert hasznalok a zsirosabb teruletkre. Ezt tenyleg mattit (ami melegben elkel) amelett hogy a porusokat is finomitja.

Jah, es van egy cateice primerem is, a rozsaszin...azt csak a rohangalos napokon szoktam feltenni egy konnyebb szinezett BB vagy CC ala...ha epp jobb allapotban van a borom, es nincs jelenesem sehol, nem szivesen sminkelek vastagon, meg nem pepcselek vele.

Szoval olcsobb primerek is jol mukodhetnek, ha megtalalod a megfelelot.

Olvass utana a kremmanian, rengeteg velemeny van roluk :) hatha segit donteni

2017. febr. 1. 06:51
 7/8 anonim ***** válasza:
Magas fedesu hosszantarto drogerias alapozot valaki nem tud?:) szeplos vagyok es neha eleg pattanasos ami kinyomas utan napokig piros szoval jol jonne egy kozep vagy magasabb fedesu alapozo!
2017. febr. 1. 22:24
 8/8 anonim ***** válasza:

#7-es, en meg sajnos olyannal nem nagyon talalkoztam, pedig mar sokat probaltam en is kicsit pattanasos, enyhen gyulladt, pirosas foltok eltuntesere.

Amit sokan szerenek mostanaban a CATRICE HD Liquid vagy az All Matt Plus alapozo,kay olvass utana ennek is kremmanian. En nem hasznaltam de nagyon dicserik.

A korrektorai viszont szuperek, ez szemelyes tapasztalat is + jok a velemenyek is: Catrice Camouflage (a tegelyes a nagyon problemas helyekre mert suru, a folyekony valtozat szem ala jobban eldolgozhato)

Illetve megegy alapozo van ami tuti fed es tartos, az a REVLON COLORSTAY (ezt az Estee Lauder Double Wear olcso vaktozatanak tartjak -neten rengeteg video is van az osszehasonltasrol -, es valoban hasonloan jo eredmenyt lehet vele elerni, bar egy kicsit talan tobb kell belole. Van szaraz ill kombinal/zsiros borre is). Ez mondjuk kevesebb helyen kaphato, es a catrice-nel dragabb egy kicsit.

Link a kombinalthoz:

[link]

Amugy nekem is van szeplom, ugyan nem sok, en szeretem oket, pont sajnalom hogy a piros pottyok miatt azokat is el kell tuntetnem...

2017. febr. 2. 04:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!