Milyen primert vegyek?
kicsit fejtsd ki hogy hány éves vagy, milyen a bőröd, milyen árkategóriában gondolkodsz, milyen alapozót tennél rá, stb.
Szemhéj, vagy arcprimer? Mindkettőből Paese-t használok, nekem bejöttek.
35+ vagyok... 2-3 kulonbozo primerem van itthon, mert az sem mindegy milyen az alapozo...
EL double wear (ami egy eleg suru esceros fedesu alapozo) ala Maybellien Baby Skin-t hasznalom, prus "eltunteto" + mattit...ez utobbi szerintem a zsirosabb reszeken nem igazi, de a szaraz teruletekkel is nagyon szepen elbanik. Szoval normal, kervert borre tokeletes, vagy enyen zsirosra..
A double wear light ala (kozepes fedes), amit nyaron szoktam hasznalni, rimmel stay matte primert hasznalok a zsirosabb teruletkre. Ezt tenyleg mattit (ami melegben elkel) amelett hogy a porusokat is finomitja.
Jah, es van egy cateice primerem is, a rozsaszin...azt csak a rohangalos napokon szoktam feltenni egy konnyebb szinezett BB vagy CC ala...ha epp jobb allapotban van a borom, es nincs jelenesem sehol, nem szivesen sminkelek vastagon, meg nem pepcselek vele.
Szoval olcsobb primerek is jol mukodhetnek, ha megtalalod a megfelelot.
Olvass utana a kremmanian, rengeteg velemeny van roluk :) hatha segit donteni
#7-es, en meg sajnos olyannal nem nagyon talalkoztam, pedig mar sokat probaltam en is kicsit pattanasos, enyhen gyulladt, pirosas foltok eltuntesere.
Amit sokan szerenek mostanaban a CATRICE HD Liquid vagy az All Matt Plus alapozo,kay olvass utana ennek is kremmanian. En nem hasznaltam de nagyon dicserik.
A korrektorai viszont szuperek, ez szemelyes tapasztalat is + jok a velemenyek is: Catrice Camouflage (a tegelyes a nagyon problemas helyekre mert suru, a folyekony valtozat szem ala jobban eldolgozhato)
Illetve megegy alapozo van ami tuti fed es tartos, az a REVLON COLORSTAY (ezt az Estee Lauder Double Wear olcso vaktozatanak tartjak -neten rengeteg video is van az osszehasonltasrol -, es valoban hasonloan jo eredmenyt lehet vele elerni, bar egy kicsit talan tobb kell belole. Van szaraz ill kombinal/zsiros borre is). Ez mondjuk kevesebb helyen kaphato, es a catrice-nel dragabb egy kicsit.
Link a kombinalthoz:
Amugy nekem is van szeplom, ugyan nem sok, en szeretem oket, pont sajnalom hogy a piros pottyok miatt azokat is el kell tuntetnem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!