Piercing tűvel, piercernél
Lövés roncsolja a szöveteket nagyon, nő a gyógyulási idő, pedig a porc amúgy is hosszan gyógyúl
Aki ott volt velem amikor lőtték azt mondta, hogy abban a pillanatban, amikor lyukasztott csak pislantottam.
Aznap nem is fájt, csak olyan furcsa érzés volt, mint amikor szorosan két ujjad közé fogod a füled, szóval egy kicsit szoros volt a fülbevaló, de aztán visszahúzódott a pufiság és onnantól ilyennel nem volt bajom. Csak aztán jött a fájdalom, szóval ha hozzáértem az szintén kellemetlen érzés volt utóbb, eleinte inkább fájt egy kicsit, de már-már élveztem piszkálni.
Nekem 4 hét után lehetett kivenni az orvosi fémet. Viszont begyulladt a fülem és sokat szenvedtem. (Valószínűleg fémallergiám van, mert másik két lyuk is így viselkedett kikoromban.) Az aranyat sem egyhamar fogadta be. :C
18 hónapja lövettem. Mostanra már kutya baja (egy ideje).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!