Szerintetek szep ha valakinek egy fuleben tobb fulbevalo van? V fulporc piercingje van? 15/l
Gusztustalan! És a tetoválás is!
Hányinger!
F/60
Nekem van jó pár, tágítóval együtt.
Evidens, hogy tetszik is.
Aki ellene van ezeknek, annak amúgy se fog tetszeni. A kettő között pedig sok ember van, sok véleménnyel.
De az biztos, hogy jobban mutat, ha egyenlő távra vannak egymástól az ékszerek.
25 vagyok srác.
Karaktertől és stílustól függ :). Pl. elálló fülben szerintem nem szép, de ez csak egyéni vélemény. Nekem szerencsére nem áll el, ha teljesen szemben állok valakivel, akkor alig lehet észrevenni, hogy a bal fülemben 4 helix, 1 tragus, 3 fülbevaló, a jobban pedig egy industrial és szintén 3 fülbevaló van. Mindkettőbe szeretnék még, a jobba 3 foward helixet és egy conchot meg az industrial fölé egy szívecskét, a másikba nem tudom még. Soknak hangzik, de olyan ékszereket hordok, amik picik és diszkrétek, ezért nem tűnik annak.
Ha a stílusához az illető megválogatja, mi áll jól, meg az alkatáhot, az arcához, eszerint rendez és kér ékszert, akkor szerintem szép. Csak figyelni kell, és néha felülírni az eredeti tervet, ne legyen csúnya/túlzsúfolt/sok.
De a lényeg az, hogy tudd viselni :).
21/L
Fülporcpiercing, lol. Olyan vicces, amikor ezt mondják. Nekem is van fülbevaló a porcomban, de eszembe nem jutna piercingnek hívni. Na, de ez elég off volt.
Amúgy a porcon kívül nekem még van lent egyik oldalon 3, a másikon 2. Nekem tetszik, főleg régebben nagyon tetszett, amikor csináltattam őket (4-5 éve). De másokon igazából jobban tetszik az 1-1.
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!