Férfiként hogyan szokás sminkelni?
Figyelt kérdés
Sokan ridegen állnak hozzá a témához a férfiak közül de a lányok között akad olyan akinek tetszik ha egy férfi sminkelve van. Vannak országok ahol ez teljesen elfogadott. Meg ott vannak a rocksztárok is, meg annak idején még a fáraók is sminkelték magukat.2017. jún. 5. 10:52
11/18 anonim válasza:
Sehogy, fujj, undorító... Beírtam, hogy man makeup (amit mondtál) és csak hogy tudd, az első képen lévő férfi (Adam Lambert) meleg. Azt megértem hogy ő sminkeli magát. De más ne tegye... 16/L
12/18 anonim válasza:
Szerintem meg tegye, ha akarja. Engem nem zavar egyáltalán.
Kérdező, tedd úgy, ahogy akarod.
Bármit is csinálsz, mindig lesz olyan, akinek nem fog tetszeni, szóval...
13/18 anonim válasza:
Attól függ, miylen a stílusod, mit szeretnél, stb.
Ha természetesebb sminkről van szó, akkor alapozó, púder, korrektor, stb. attól függően, mire van szükséged. De ha van vmiylen stílusod, pl. metálos vagy, akkor is vannak ahhoz illő megjelenések. Én imádok sminkelni, egyik barátom meg férfi, aki szintén imád, sőt neki papírja is van róla :DD Ha akarsz, írj privátot, és segítek neked értelmesen tanácsokat adni, ha valaki meg le akar róla beszélni, csak mert csávó vagy, xard le :3
14/18 anonim válasza:
Az azért sokat elárulhat rólad is, hogy mondtad, nézzük meg a man makeup-ot a Google képeknél, és az első csávó meleg...
15/18 Flo Chan válasza:
Szerintem sok férfinek jól áll,ha megcsinálja a szemöldökét és használ alapozó termékeket a bőrhibákra.
16/18 anonim válasza:
A férfi smink tejesen rendben van, de ez két irányba megy. Aki nem egyedi, vagy nem művész, vagy nem stílusos, annak hülyén fog állni és értelmetlen is sminkelni, aki pedig ilyen körökben mozog vagy hozzátartozik az imidzséhez, az nyomathatja. Marilyn Manson se mozdult ki otthonról sehova szerintem 20 évig smink nélkül. Most meg elhízott, és csak hébe-hóba sminkel.
17/18 anonim válasza:
Szeretném ha a férfiak sminkelnének mert akkor ők is tudnák milyen ez, és nem lehetne őket annyira megvezetni a full "természetes smink" csajoknak. És talán arra is rájönnének hogy kényelmetlen a smink, és a nőktől se várnák el annyira a smink által felturbózott megjelenést.
18/18 anonim válasza:
Istenem,nem mindegy hogy ő sminkeli e magát? Alapozo,korrektor,puder,atlatszo szemoldok foxalo gél(miss porrty marka) labello classic. Enyi sztem bőven elég, ha nagyon jol hasznalod ezeket senki nem veszi észre ha nagyon durvan pattanasos vagy es szegyenled erosen fedo alapozot hasznalj,minimalis fedokepessegu puderel fixalva de figyelj az eldogozásra,én értem mire gondoltal no makeup makeup,én is szeretem azt a sminket igaz én sose birom ki hogy ne dobjam fel egy kis cicás tussal,meg egy nude ruzzsal, de neked enyi bőven elég hogy ne legyen buz*s hatasu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!