Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Orrpiercinghez tanácsok?

Orrpiercinghez tanácsok?

Figyelt kérdés

Nem tudom eldönteni, hogy csináltassak-e. Nem tudom, hogy mennyire marad meg a helye, ha esetleg kivenném, és félek, hogy elcsúnyítja az arcomat. Akinek van, annak mennyire látszik a helye,ha kiveszi? És ha nem teszek bele ékszert egy ideig, akkor beforr és nem lesz ott lyuk?Mennyire fáj?

A segítséget előre is köszi.

L/17

2010. máj. 16. 17:37
 1/6 anonim ***** válasza:
kb fél éve vettem ki, már szinte egyáltalán nem látszik. Viszont az eddigi piercingjeimhez képest ez volt a legfájdalmasabb, nem érzéstelenítik.
2010. máj. 16. 17:48
 2/6 A kérdező kommentje:
Nekem a köldökömet se érzéstelenítették semmivel. Köszi szépen.
2010. máj. 16. 17:53
 3/6 anonim ***** válasza:

egy éve szúrta át az egyik barátom(mert ilyennel foglalkozik), mikor műtöttek ki kellett vegyem (mert ugye fémmel nem szabad a műtőbe menni) utána kb. 2-4 hétig nem tettem vissza, és egyáltalán nem volt helye.. szóval szerintem ez egyénfüggő.. van akinek marad valami fekete pötty.

de ha csak divatból akarsz csináltatni szerintem ne csináltasd meg.. csak akkor, ha biztos vagy benne,hogy szeretnéd.

és egy hatalmas nagy kan lyuk biztos nem fog maradni az orrodon, csak kb. egy mitesszer nagyságúr fekete pötty.

nekem egyáltalán nem fáj, csak megfelelő emberhez menj, ahol meg van a higiénia.

nézz videót youtube-en..,hogy hogy is csinálják.. nekem így visszagondolva egyáltalán nem fájt. :)

2010. máj. 16. 18:21
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek. Nem divatból szeretném.
2010. máj. 16. 19:02
 5/6 anonim válasza:

ha jó az érzéstelenítő egyűltalán nem fáj (=

annyit érzel, mint eg szunyog csípés:D. amikor könnyezik a szemed az nem a fájdalomtól van:). ez természetes^^

szal nyugodtan:) én még nem vettem ki, nem is akarom.:P

2010. máj. 17. 14:42
 6/6 anonim válasza:
Hááát nekem egyáltalán nem fájt a szúrás mert fagyasztó sprayvel lefújták előtte az orrom. Nagyon hamar be tud nőni és utána nem fog látszani... Nekem 1x kiesett éjszaka és reggelre volt lyuk-nincs lyuk. De utána magamnak visszaszúrtam és az sem fájt. :D
2010. máj. 23. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!