Orrpiercing tanácsok?!

Figyelt kérdés

Szeretnék orrpiercing-et,de van egy csomó kérdésem előtte.

Na szóval lehet,hogy kicsit hosszú lesz. Először is, hogyan lehet vele orrot fújni, nem zavar, nem akadsz bele, ill. nem rántod ki?

Aztán nem ismerem az orr pc, fajtákat, linkelnétek képeket róluk? Nem lehet felszippantani, az orr pc végét, vagy az hogy működik, milyen a vége, és biztonságos ?

Ja és szuratni vagy lövetni jobb ? (bár sztem ha lesz én úgyis lövetem.)

2010. júl. 14. 17:34
 1/6 anonim ***** válasza:

Nekem van már évek óta.És lőtték,de szerintem sokkal kevésbé fáj,ha szúrják.Ez csak egy jó tanács.:)

De lehet vele nyugodtan orrot fújni,nem akad bele semmibe,stb...semmi gond nincs vele.

2010. júl. 14. 17:39
 2/6 A kérdező kommentje:
és a végével mi van, az milyen ?
2010. júl. 14. 17:45
 3/6 anonim ***** válasza:

van amelyik vége olyan pici bogyó az ékszer meg egyenes, hogy ne birjon kiesni

van amelyik L betű, azért nem bír kiesni :P

2010. júl. 14. 18:44
 4/6 anonim válasza:

[link]

Itt találhatsz pár képet.

Van egypár fajra, amik eszembe jutnak:

septum, bridge, sima karika stb. De a google a barátod. :D

2010. júl. 15. 15:22
 5/6 anonim ***** válasza:

Nekem spirálos végű van bent, ezt nem lehet kirántani, felszippantani pedig egyik fajtát sem lehet! :) Engem kicsit zavar orr fújásnál, amelyik oldalt bent van ott néha külön még rá kell segítenem, hogy tiszta legyen az orrom.

Sokkal jobb szuratni, hidd el az is csak egy pillanat műve, ott legalább valódi piercinget tesznek bele egyből nem egy hülye fülbevalót, amit utána cserélned kell. Arról nem is beszélve, hogy a szúrás sokkal szövet kímélőbb, ha egyszer úgy döntesz, hogy kiveszed, esetleg mégsem tetszik akkor sokkal szebben gyógyul. Pl. a fülembe lövettem 2. lyukat az tiszta csomós, nehezen gyógyult. De a szúrt orrommal már másnap sem volt semmi gondom!

2010. júl. 15. 19:04
 6/6 anonim válasza:

nekem talpas van. legjobb. úgy néz ki mint egy fordított T-betű, a másik végén van egy menet amire a strasszos gömböcskét rácsavarom és kész. kiesni nem tud, érezni nem érzem:)

volt spirálosom is meg L-végűm is de mindig elhagytam:)

2010. nov. 18. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!