Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Visszamehetek vajon panaszt...

Visszamehetek vajon panaszt tenni?

Figyelt kérdés

hali! Tegnap elmentem egy kozmetikushoz,3D-s muszempillat rakattam fel, az eredmény szép volt, az elején. Azt mondta hétfoig ne nyuljak hozza, még csak viz se érje, igy tettem.

Ma reggel mar arra ébredtem, hogy ki akarja szurni a szemem a szempilla( jo, gondolom hozza kell szokjak),mellesleg csip, szur még mindig mint az allat, de ami még durvabb, belenéztem a tukorbe, latom hogy par szal ossze-vissza all, ovatosan megprobaltam eligazgatni oket, és harom szal maris az ujjamon landolt, ugy estek le, mint a pinty...

Namarmost nem ezért adtam ki 60 eurot, hogy még kb fél napig se tartson egy elvileg egy honapig kitarto " muszempilla", szerintetek holnap visszamenjek, hogy vagy szedje le és adja vissza a pénzem egy részét,vagy javitsa ki???

Pfffffffff,ennek a 60 euronak a felébol mar egy YSL Effet faux cils spiralt vehettem volna, és nem kellene itt szenvdenem...

2010. máj. 16. 09:34
 1/4 anonim válasza:
86%

Van gondod......

A kérdésedre válaszolva, igen, menj vissza, csinálja meg rendesen vagy adja vissza az árát!

2010. máj. 16. 09:46
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

mindenképp menj vissza, csinálja meg SŐT a pénz egy részét is adja vissza!

Ne légy szívbajos, kérd csak vissza!

2010. máj. 16. 10:07
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha csíp és szúr,akkor gyorsan szedesd le,mert allergiás lehetsz pl a ragasztóra(nekem is így volt, nem szedettem le, a végén a szemhéjam egy egybefüggő dagadt piros sáv lett...)Persze a műszempillásnál ne így reklamálj! Mondd azt,hogy leesett pár tincs és nem ezt ígérte.Adja vissza a pénzt és szedje le,mert nem akarod többet ennél a szakembernél(?) csináltatni!

Tapasztalatból mondom,hogy a műszempilla hosszútávon nem jó (a sajátod megritkul picit, nálam az allergia miatt szemgyulladás is volt).Nem ér ennyit! Egy jobb szempillaspirállal hasonló hatást tudsz elérni.

2010. máj. 16. 11:33
 4/4 anonim ***** válasza:

Simán!!!

Én a helyedben tuti visszamennék panaszt tenni h vagy igazítsa meg azt a r*hadt műszempillát, vagy adja visza a pénzt amit kifizettél neki!

2010. máj. 19. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!