Mi lehet a baj?
Sziasztok.
Eleg sok idobe telt mire megtanuktam banni a tusokkal, illetve a tusvonal huzasaval.
Mara mar nagyon szep tusvonalat tudok huzni, de van 1 baj.
A szememre mindig teszek fel szemhejpuderalapot. Direkt ugy, hogy az egesz szemem befedje, illetve ahova a cicafarok resz kerul, oda is.
Minosegi tusaim vannak.
Reggel mikor elkeszitem a rutinos sminkemet, nincsen semmi baj, nem kenodik el a tusom.
De 2-3 oran belul a cicafarok resznel elkezd kenodni.
Miert van ez?
Az ismeroseim kozul, akiknek szokasuk a tusvonal huzas ilyen nincs.
A szemem sem konnyezik, szoval erre sem lehet fogni.
Van valakinek valamilyen tippje, hogy az elmosodast elkeruljem?
Koszi a valaszokat.
Az nem derült ki, hogy szemhéjpúder alapra kerül-e szeméhéjpúder. Mert a tusvonal alá teljesen fölösleges.
Alapjáraton szemhéjpúderalap, arra egy a bőröddel megegyező színű púderből egy kicsi mindenhova és aztán mehetnek a színek. Így szebben terülnek el, könnyebben satírozható és nem tapad oda egyből egy sötét folt a szemhéjpúderből.
Szerintem próbáld meg alap nélkül a tusvonalat esetleg. De a minőségi alatt nem tudom mit értesz, drágából is van vacak és olcsóból is van kiemelkedő.
Igen, en is beleestem mar orokaron arulando rossz tusokba. Most jelenleg van egy folyekony catrice, a tobbi pedig filces tus: essence, rimmel, astor.
Az alapot egyebkent azert szoktam felrakni, mert nagyon sokaig felkenodott a festek. Igy hogy van a szememen, nem tortent ilyen.
Koszi a valaszt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!