Mit tanácsoltok? Minden egyes más színű szemhéjpúderemhez, vegyek külön applikátort?
Figyelt kérdés
Tudom h mindegyikhez jár pici ecset,de én azokkal nem tudok normálisan sminkelni.Szal minegyikhez vegyek külön,vagy elég lenne,az h a sötét(fekete,barna,aranyszín,sötétlila,sötétkék)színekhez külön,és a világos(kék,pink,lila,fehér,c.sárga,)színekhez külön vennék?Szal h össz. 2 lenne?2008. okt. 13. 16:40
1/3 anonim válasza:
Tulajdonképpen 1 ecsetet is használhatsz, ha rendszeresen tisztítod. Én egyet használok a világos színekhez, egyet a sötétekhez, de rendszeresen tisztítom őket sminklemosóval, szappanos vízzel. A szőrük nem sérül, miután teljesen megszáradt, már ugyanolyan, mint volt.
2/3 anonim válasza:
de ha minden 2 szinhez veszel és nem az ilyen nagyon drágákat hanem az olcsóbb fajtát akkor tuti hogy nem mosodnak egybe a szinek
3/3 anonim válasza:
én a rend kedvéért így használom:
- barna, fekete
- zöld, kék
- piros, rózsaszín, lila
- fehér, sárga
Így nem keveredik tuti a szín összeállítás, és a négy darab nem kerül sokba. Még jobb, ha 2végű akkor még tovább bonthatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!