Vámpírharapás/csók piercing. Mit gondoltok?
Nemrég akadtam rá a neten. Ha valaki nem ismerné: egy piercing a nyakon, úgy néz ki mintha vámpír fogainak a nyoma lenne. Nagyon tetszik van valakinek? Ti mit gondoltok erről a fajtáról? Előre is köszi.
(aki nem szereti ezeket az ékszereket lécci ne írjon nem arra vagyok kíváncsi hogy milyen "elítélendő dolog" a piercing, ezt már úgyis elbuktam kár lenne a szóért. Kössz^^)
am 23 56
a corset piercing nekem is nagyon bejön de azt azért nem merném megcsináltatni:D de szerintem is gyönyörű.
A nyakadba? Hát nem is tom...azért ötletes...
De az a srác, akit linkeltél, nagyon durva:O
Jól látom, hogy minták vannak a bőrébe égetve?!?!
Elmebeteg...
Tetszik de én félnék, hogy kiszakitom, meg nem is látszana, ugyanis még nyáron is sálat hordok :D
A corset viszont tényleg gyönyörű :):)
17L
15:32 én egy lányt linkeltem:D legalábbis szerintem lány:D egy válaszoló linkelt 1 srácot akinek a kulcscsontjai alatt vannak szúrva a pc-k de az nekem sem tetszik és a hasában a minták nem égetve hanem nyúzva vannak:D (rettenetesen trehány munka) ha érdekel [link]
szikével vágják ki a mintát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!