Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak NYelvpiercingesek!? Csók? Piercing mérete?!
Figyelt kérdés
mióta nyelvpiercingem van félek h milyen lesz az első nyelvpiercinges csók..
attól féleh h mivan ha az alsó golyó szár neki koccan a srác fogához vagy ilyesmi és az kellemetlen lenne neki..
nektek milyen volt az első ??
:SS
előre is köszi a rendes válaszokat..
2011. márc. 30. 18:26
1/7 anonim válasza:
én nagyon szerencsétlennek éreztem magam, de a párom azt mondta, neki nem tűnt fel, hogy bénáznék. amúgy a másik fogához nem koccan, de nekem a saját alsó fogaimhoz mindig koccan az alsó golyó
2/7 anonim válasza:
Nekem már 6éve van nem emlékszem rá hogy probléma akkadt volna.Most meg már olyan mint ha nem is lenne úgy megszoktam.
3/7 anonim válasza:
Én nem szoktam bénázni vele. A legkisebb szár van bent, mert én nem szoktam játszadozni vele, és így "kényelmes". :) Nem hiszem, hogy probléma lenne belőle... Ne aggódj ilyeneken!
4/7 A kérdező kommentje:
nekemse a kezdő szár van benne annál kisebb a szár kicsivel de a golyó ugyanakkora..
vettem régebben egy sokkal rövidebb szárút amin a golyó is kisebb de attól félek h az meg túl rövid a nyelvembe.. kettő közötti mérette pedig seholse láttam még.. :S
és ha kinyújtom a nyelvem akkor még a szárból is kilóg egy kicsit..
2011. márc. 30. 21:22
5/7 anonim válasza:
4. éve van már srác vagyok de tényleg olyan mintha ottse lenne, kb első csok is olyan volt, volt olyan csaj aki észresevette hogy van pc-m :D csak miután mondtam neki , jo mondjuk nekem rövidszáru van benn ennyit hozzátennék és sztem jobban is néz az ki meg kényelmesebb is.
6/7 Beviz Elek válasza:
Nekem is kb 4 éve van bent. Még a kezdő szár van benne, de annyira megszoktam, hogy fel sem tűnik. A barátnőmnek is van nyelvpiercingje és nem bénázott senki. Jól eljátszunk vele:)
7/7 A kérdező kommentje:
akiknek rövidszárú van annak hány mm-s ?
2011. máj. 21. 13:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!