13 éves vagyok...7.-es...és az lenne a kérdésem,hogy ez sok smink -e?Mindennap sminkelem magam...Ezeket a termékeket használom:Korrektor|Púder|szemöldökpor|Szempillaspirál|néha egy kis nagyából semmilyen színű szájfény..ez sok lenne?
Ahhoz képest, hogy a korodbéliek kinéznek szerintem nem sok
2017. márc. 18. 11:26
3/14 anonim válasza:
Ha problémás a bőröd akkor szerintem nem sok, csak vigyázz mert ha ilyen fiatalon már ennyit használsz könnyű lesz átesni a ló túloldalára :/
2017. márc. 18. 11:29
4/14 anonim válasza:
A spirált, szájfényt még megértem, a korrektort is HA a pattanások elfedésére használod, de a többit... Nem értem minek.
2017. márc. 18. 11:56
5/14 anonim válasza:
Suliba minek sminkelni?
Ettől sem szebb,sem menőbb nem leszel!
Nem hiába mondják,hogy a nőket első randin uszodába/strandra kéne vinni
2017. márc. 18. 12:03
6/14 anonim válasza:
ez is függ az árnyalattól, hogyan csinálod? esetleg kép?
2017. márc. 18. 12:08
7/14 anonim válasza:
Szerintem nem sok.
2017. márc. 18. 12:54
8/14 sweetchocolate válasza:
Soknak tunik, legfeljebb 1-2 dolgot hasznalj osszesen, de a legjobb ha egyet se. Ne kovesd a vilagot, legyel termeszetes, szerintem sokkal jobb ha egy lany egyaltalan nem hasznal sminket, sokkal termeszetesebb. Amugy is gondolj bele milyen lehet a bornek, mennyire tud lelegezni? Vajon a rancosodast befolyasolja e?
23/F
2017. márc. 18. 13:53
9/14 anonim válasza:
A korrektort és a púdert nyugodtan elhagyhatnád.
Csak eltömíti a pórusokat, amitől sokkal problémásabb lesz a bőr. Ez egy ördögi kör.
Sokan azért vakolják be az arcukat, hogy elkendőzzék a pattanásaikat, de pont ez járul hozzá az újabbak megjelenéséhez.
Persze ha valami különleges kiöltözős alkalom van (esküvő, színház...stb.), akkor nem probléma, de semmiképp sem használnám rendszeresen.
A többi teljesen rendben van.
Ha nem extrém hangsúlyosan használod a szemöldökport, akkor azzal sincs semmi baj.
2017. márc. 18. 14:38
10/14 anonim válasza:
Szerintem rendben van. Lehetséges, hogy így, leírva soknak tűnik, de egyébként alig látszik. Ha a korrektor, púder rendesen el van dolgozva és megfelelő árnyalatot használsz, akkor tulajdonképpen szinte láthatatlan. A szemöldökpor sem túlzás, ha szépen, természetesen meg tudod csinálni a szemöldöködet. A szempillaspirál is oké és a szájfény is.:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!