Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek ez sok? 13|L

Szerintetek ez sok? 13|L

Figyelt kérdés
13 éves vagyok...7.-es...és az lenne a kérdésem,hogy ez sok smink -e?Mindennap sminkelem magam...Ezeket a termékeket használom:Korrektor|Púder|szemöldökpor|Szempillaspirál|néha egy kis nagyából semmilyen színű szájfény..ez sok lenne?

#smink #tinismink
2017. márc. 18. 11:20
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
68%
sok, ennyi idősen mégis mit akarsz
2017. márc. 18. 11:25
 2/14 anonim válasza:
100%
Ahhoz képest, hogy a korodbéliek kinéznek szerintem nem sok
2017. márc. 18. 11:26
 3/14 anonim ***** válasza:
45%
Ha problémás a bőröd akkor szerintem nem sok, csak vigyázz mert ha ilyen fiatalon már ennyit használsz könnyű lesz átesni a ló túloldalára :/
2017. márc. 18. 11:29
 4/14 anonim ***** válasza:
26%
A spirált, szájfényt még megértem, a korrektort is HA a pattanások elfedésére használod, de a többit... Nem értem minek.
2017. márc. 18. 11:56
 5/14 anonim ***** válasza:
19%

Suliba minek sminkelni?

Ettől sem szebb,sem menőbb nem leszel!

Nem hiába mondják,hogy a nőket első randin uszodába/strandra kéne vinni

2017. márc. 18. 12:03
 6/14 anonim ***** válasza:
ez is függ az árnyalattól, hogyan csinálod? esetleg kép?
2017. márc. 18. 12:08
 7/14 anonim válasza:
Szerintem nem sok.
2017. márc. 18. 12:54
 8/14 sweetchocolate ***** válasza:
0%

Soknak tunik, legfeljebb 1-2 dolgot hasznalj osszesen, de a legjobb ha egyet se. Ne kovesd a vilagot, legyel termeszetes, szerintem sokkal jobb ha egy lany egyaltalan nem hasznal sminket, sokkal termeszetesebb. Amugy is gondolj bele milyen lehet a bornek, mennyire tud lelegezni? Vajon a rancosodast befolyasolja e?

23/F

2017. márc. 18. 13:53
 9/14 anonim ***** válasza:
18%

A korrektort és a púdert nyugodtan elhagyhatnád.

Csak eltömíti a pórusokat, amitől sokkal problémásabb lesz a bőr. Ez egy ördögi kör.

Sokan azért vakolják be az arcukat, hogy elkendőzzék a pattanásaikat, de pont ez járul hozzá az újabbak megjelenéséhez.

Persze ha valami különleges kiöltözős alkalom van (esküvő, színház...stb.), akkor nem probléma, de semmiképp sem használnám rendszeresen.

A többi teljesen rendben van.

Ha nem extrém hangsúlyosan használod a szemöldökport, akkor azzal sincs semmi baj.

2017. márc. 18. 14:38
 10/14 anonim ***** válasza:
Szerintem rendben van. Lehetséges, hogy így, leírva soknak tűnik, de egyébként alig látszik. Ha a korrektor, púder rendesen el van dolgozva és megfelelő árnyalatot használsz, akkor tulajdonképpen szinte láthatatlan. A szemöldökpor sem túlzás, ha szépen, természetesen meg tudod csinálni a szemöldöködet. A szempillaspirál is oké és a szájfény is.:)
2017. márc. 18. 15:01
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!