Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szép Vagyok Vagy Nem? Mi a...

Szép Vagyok Vagy Nem? Mi a Vélemyényetekaz alakomról? Illik a Magasságomhoz?

Figyelt kérdés
[link]
2010. máj. 11. 12:58
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem jó az alakod. Kicsit lehetnél formásabb is, de az majd még kialakul, nőiesedsz, stb. A ruhád nekem tetszik, csak az a baj, hogy nem 14 éveseknek való, hanem olyanoknak, akik nőiesebbek.. A hajad nekem sem tetszik, szerintem sötétebb haj (barna) jobban állna, mert nagyon világos a bőröd, és ez a hajszín még jobban "sápaszt"(te jó ég, ez így helyes? :D ).. És valami frizurát vágass, ez szerintem se jó így. Magas a homlokod, így nem áll olyan jól, ha így tűzöd fel. A lábad tényleg nagy, de jó pont hogy nem hegyes orrú cipőt húztál, mert gondolom tudod, hogy az még jobban nagyítja. Egyébként ez a cipő szerintem nem illik ehhez a gatyához. Ha ilyen feszülős gatyát húzol, azzal is nagyobbnak tűnik a lábad.. Szerintem ezeket kerüld.

Az arcod.. hát, lehet hogy bunkó vagyok, de gondolom nem ez a legjobb kép, ami készült rólad életedben.. Ahogy a többiek is írták, gyakorold a tükör előtt a mosolygást! A szemöldököd kihúzhatnád egy árnyalattal sötétebb barnával, mint amilyen most, attól karakteresebb lesz az arcod.

Hát ennyi. Bocsi ha bunkó voltam, nem akartam. Véleményt kértél.

2010. máj. 11. 15:47
 22/31 anonim ***** válasza:
93%

Ez az eredeti hajszíned? Mert egyébként szerintem szép. És nem tűnsz sápadtnak, normálisnak tűnsz. Egyáltalán nem szorulsz hajfestésre, nem értem manapság mért ez a megoldás mindenre... nem jó, festesd be, műttesd meg...:S

Egyébként a cső és cicanaciktól tényleg nagyobbnak tűnik a lábfej, úgyhogy az neked valóban előnytelen:) Viszont még valami: nem passzol a körömlakkod :D

2010. máj. 11. 17:00
 23/31 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem jó alakod van, főleg, h még csak 14 vagy! A hajad is nagyon szép, max egy kis frufrut vágathatnál (oldalfrufru) hátha lágyítaná a vonásaid. Nem ártana az sem, ha jobban kihangsúlyoznád a szemed egy kis sminkkel, de ezzel még ráérsz. A cipő nem illik a ruhához.

L

2010. máj. 11. 17:11
 24/31 anonim ***** válasza:
55%
sztem leadhatnál párkilot :) vágass magadnak oldalfrufrut tökjol állna. mosolyogj kedvesebben. ja és ez az öltözék sztem is ráér még:)igy csak röhejesen nézel ki mert probálsz nagynak tünni:) 15l
2010. máj. 11. 19:44
 25/31 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek
2010. máj. 11. 20:58
 26/31 anonim ***** válasza:
44%
undorítóó cipőő és ruha. fúj!
2010. máj. 12. 18:49
 27/31 anonim ***** válasza:
Aki azt mondja, hogy fogynia kéne, az nincsen jól. Az alakod teljesen rendben van, nekem a ruhád is tetszik, csak valahogy idegenül áll rajtad, olyan mintha nem teljes magabiztossággal viselnéd, úgy meg semmi nem tud igazán jól állni. A lábad talán csak ezen a képen tűnik előnytelenül nagynak, de mindegy is, ennyi idős korban már nem nő tovább. A hajad tényleg lehetne rövidebb, meg hordhatnád másképp (nem hátratűzve).
2010. máj. 21. 23:51
 28/31 anonim ***** válasza:

utolso válaszolo

én vagyok az aki aztmondtam fogyhatna pár kilot. én mindig ugy mondok véleményt h ha ezt meg ezt csinálja SZERINTEM akkor már kb tökéletes lesz:) és nem kell ezért lepontozni mert irtó gáz:) puszikaa

2010. máj. 22. 15:31
 29/31 A kérdező kommentje:

Én Köszönöm Minden Egyes Válaszolónak a Válaszokat:):):)

mindenki másképp gondolja:D:D

2010. máj. 22. 16:03
 30/31 anonim ***** válasza:

Egy kicsit fogyhatnál,de télleg olyan 2-3 kg-t ez megvan egy hét alatt.

Az alakod nem szép,de reménytelen sem..hamar meglesz ha odafigyelsz rá.Nagyon magas a homlokod,az arcod nem tetszik.Mosolyod egyszerüen furcsa,csinálj vele valamit gyakorold a tükör előtt,mintha valami star lennél..:)Hidd el tapasztalat.Szemöldököd huzd ki barna szemcerkával , vagy festesd be a kozmetikussal. A szemed szép kék, emeld ki például így :

[link]

[link]

Az orrodról valahogy tereld el a figyelmet , mert a fejed még jobban meghosszabítja ( ahogy már mondtam ha kiemeled a szemeidet, erről eltűnik a figyelem )

Az öltözködésed szerintem csinos, semmi baj nincs vele, de a lábadról is tereld el a figyelmet mert nagyon jetis.

A hajad hossza jó , az alakja is esetleg egy barna festéssel megprobálkoznák a helyedbe, és vágass magadnak egyenes frufrut.

Nem akartalak megbántani,bocs.

2010. máj. 23. 17:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!