Szép Vagyok Vagy Nem? Mi a Vélemyényetekaz alakomról? Illik a Magasságomhoz?
Szerintem jó az alakod. Kicsit lehetnél formásabb is, de az majd még kialakul, nőiesedsz, stb. A ruhád nekem tetszik, csak az a baj, hogy nem 14 éveseknek való, hanem olyanoknak, akik nőiesebbek.. A hajad nekem sem tetszik, szerintem sötétebb haj (barna) jobban állna, mert nagyon világos a bőröd, és ez a hajszín még jobban "sápaszt"(te jó ég, ez így helyes? :D ).. És valami frizurát vágass, ez szerintem se jó így. Magas a homlokod, így nem áll olyan jól, ha így tűzöd fel. A lábad tényleg nagy, de jó pont hogy nem hegyes orrú cipőt húztál, mert gondolom tudod, hogy az még jobban nagyítja. Egyébként ez a cipő szerintem nem illik ehhez a gatyához. Ha ilyen feszülős gatyát húzol, azzal is nagyobbnak tűnik a lábad.. Szerintem ezeket kerüld.
Az arcod.. hát, lehet hogy bunkó vagyok, de gondolom nem ez a legjobb kép, ami készült rólad életedben.. Ahogy a többiek is írták, gyakorold a tükör előtt a mosolygást! A szemöldököd kihúzhatnád egy árnyalattal sötétebb barnával, mint amilyen most, attól karakteresebb lesz az arcod.
Hát ennyi. Bocsi ha bunkó voltam, nem akartam. Véleményt kértél.
Ez az eredeti hajszíned? Mert egyébként szerintem szép. És nem tűnsz sápadtnak, normálisnak tűnsz. Egyáltalán nem szorulsz hajfestésre, nem értem manapság mért ez a megoldás mindenre... nem jó, festesd be, műttesd meg...:S
Egyébként a cső és cicanaciktól tényleg nagyobbnak tűnik a lábfej, úgyhogy az neked valóban előnytelen:) Viszont még valami: nem passzol a körömlakkod :D
Szerintem jó alakod van, főleg, h még csak 14 vagy! A hajad is nagyon szép, max egy kis frufrut vágathatnál (oldalfrufru) hátha lágyítaná a vonásaid. Nem ártana az sem, ha jobban kihangsúlyoznád a szemed egy kis sminkkel, de ezzel még ráérsz. A cipő nem illik a ruhához.
L
utolso válaszolo
én vagyok az aki aztmondtam fogyhatna pár kilot. én mindig ugy mondok véleményt h ha ezt meg ezt csinálja SZERINTEM akkor már kb tökéletes lesz:) és nem kell ezért lepontozni mert irtó gáz:) puszikaa
Én Köszönöm Minden Egyes Válaszolónak a Válaszokat:):):)
mindenki másképp gondolja:D:D
Egy kicsit fogyhatnál,de télleg olyan 2-3 kg-t ez megvan egy hét alatt.
Az alakod nem szép,de reménytelen sem..hamar meglesz ha odafigyelsz rá.Nagyon magas a homlokod,az arcod nem tetszik.Mosolyod egyszerüen furcsa,csinálj vele valamit gyakorold a tükör előtt,mintha valami star lennél..:)Hidd el tapasztalat.Szemöldököd huzd ki barna szemcerkával , vagy festesd be a kozmetikussal. A szemed szép kék, emeld ki például így :
Az orrodról valahogy tereld el a figyelmet , mert a fejed még jobban meghosszabítja ( ahogy már mondtam ha kiemeled a szemeidet, erről eltűnik a figyelem )
Az öltözködésed szerintem csinos, semmi baj nincs vele, de a lábadról is tereld el a figyelmet mert nagyon jetis.
A hajad hossza jó , az alakja is esetleg egy barna festéssel megprobálkoznák a helyedbe, és vágass magadnak egyenes frufrut.
Nem akartalak megbántani,bocs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!