Szerintetek jó igy a hajam? Esetleg hajszín, avagy smink másítás kellene? Kép lent
csak ez az 1 fényképem van kb magamról nem vagyok egy nagy szelfis! :P
mit kéne változtassak?:)
válaszokat köszönöm!!:))
Szerintem minden oké,jó ez a hajszín.A szemöldököd színével se lenne különösebb probléma(max. egy árnyalattal lehetne sötétebb),viszont a formázás nagyon műnek hat.Hosszúságra nem oké,túlságosan belül kezded el kitölteni,kívül jó helyen végződik.Szerintem egy fél centit rövidíthetnél rajta,belső oldalon kb. fél centivel/vagy kicsit kevesebb/ kijjebb kezdődjön. A vastagságával pont fordítva van a probléma,belül jól indul,viszont a külső részen túl vastag marad.Az ív amúgy szerintem jó,jól áll,szóval azt tartsd meg,csak vékonyíts egy minimálisan a külső részén.
ÉS amúgy szép vagy :)
Tökre szép vagy, normálisnak is tűnsz ennyiből, légyszi hagyd a ribiszemöldököt és a basicfiltert, ezek nélkül annyival jobban néznél ki (nem azt mondom, hogy ne sminkelj és ne használj filtert, de ezek státuszszimbólumok :/ )
A tusvonaladat nagyon-nagyon irigylem.
Sokan ram irtak ezzel kapcsolatban hogy hagyjam a filtert de igazabol ez az egyetlen fenykepem magamrol,egyetlen egy masik sincs :)
Ezert is ezt csatoltam nektek ide mert massal nem tudok szolgalni :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!