Jól állna nekem a vörös hajszín?
Vörösre szeretném festetni a hajam, de nem tudom hogy jól állna-e nekem. Tudom hogy csak kevés embernek áll jól. Kérlek szépen a válaszokban, ne szidjatok hogy ilyen meg olyan csúnya vagyok.. Tisztában vagyok vele, csak segítséget szeretnék kérni benne. Régebben volt két pötty ajak alatti piercingem, és ez a hajszín azt hiszem eltűrné azokat, meg az erősebb sminket is.
Most ilyen szőke a hajam,
Ilyet szeretnék,
Heló!
SZeritnem ez túlságosan is színes. Olyna, mintha paróka lennne.
Talán ha kevésbé lenne iylen rikító.
Bár szerintem a szőke a szemeddel nagyon jól harmonizál.
Egyébknét nem gondolkoztál rajta, hogy kcisit rövidebb hajad legyen? Szerintem egy ehhez hasonló fazon nagyon jól állna: [link]
Nem te vagy az a lány aki régebben a szeméről tett fel kérdést? :D
Kérdésedre válaszolva, a második kép amit linkeltél (mármint a vörös) az már tényleg túl rikító, szerintem az nem állna jól. Bár egy enyhébb árnyalata szerintem nem állna rosszul. Rövidebb hajra ne válts. Közben megjegyzem, nem vagy csúnya lány.
Köszönöm szépen a válaszokat mindenkinek.
4-es igen ő vagyok.
Ha van olyan ismerősöd, aki kicsit is ért a photoshophoz, kértd meg, hogy csináljon egy képet róald ilyen hajjal
Szeritnem megérné belevágnod..
1. jól állna a vörös haj is (dugnálak cuncimókus ;) )
2. ha valóban igaz amit az egyik válaszoló mondott akkor ne fesd be, Larten Crepsley-nek is örökre vörös maradt a haja!!! (Rémségek cirkusza :P)
3. NE VÁGASD LE A HAJAAAAAAAAD!!!
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!