Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Sok lány/nő miért sminkel...

Sok lány/nő miért sminkel minden nap? Mire jó ez?

Figyelt kérdés
2017. márc. 13. 13:45
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
43%
Szerintem aki sminkel, nincs önmagával megelégedve, és sminkkel érzi jól magát, így van önbizalma. 16/L.
2017. márc. 13. 18:40
 12/25 anonim ***** válasza:
65%
Nálam a sminkelés olyan dolog, mint az, hogy nem ugyanaz a ruha van rajtam, amikor itthon döglök, amikor elmegyek randira, amikor bulizni megyek, meg amikor elmegyek mondjuk inni egy kávét a barátaimmal, vagy amikor suliba megyek :D És egyik szituációban se látom magamat csúnyának - csak a bemelegítős, tökéletlenebb bőrű én az pl. nem valami elegáns, épp ezért ha megyek valahova, normálisan felöltözöm. és ennek megfelelő sminket is csinálok. sminkkel bárhogy kinézhetek, amit csak megálmodok, ez nekem az önkifejezés egy fontos része. ráadásul amióta sminkelek úgy komolyabban, a rajztudásom is fejlődött, hiszen gyakorlatban is tudom ,hogy ha sötét rakok valahova, kisebbnek fog látszani, stb. és igen, van normális mennyiségű önbizalmam, még smink nélkül is :P
2017. márc. 13. 19:46
 13/25 Sunshinedoll ***** válasza:
64%

Nekem jól esik. Régebben azért sminkeltem, hogy eltakarjam a problémás bőrömet, de az évek alatt annyira hozzászoktam, hogy manapság már annyira a rutinom része, mint a fogmosás. Én élvezem is a sminkelést egyébként, reggel kikapcsol kicsit, miközben a kávémat szürcsölöm és készülődök a suliba/munkába. Szeretek új cuccokat kipróbálni, szórakoztat.

Nem mindig sminkelek erősen, de már egy 5 perces alap smink is segít ráhangolódni az előttem álló feladatokra.

Meg hát, aki szép, az jó sminkkel még szebb lesz, szeretem, hogy a sminktől csillog az arcom, göndör a pillám, és aranylik a szemhéjam. Jól néz ki.

2017. márc. 14. 00:22
 14/25 anonim ***** válasza:
Sajnos vannak bőrhibák az arcomon, amiket eddig nem sikerült eltüntetni, és rossz érzés lenne úgy kimenni az utcára, ezért korrektort minden reggel használok. De kb. ennyi. Ha tökéletes bőröm lenne, akkor semmit nem használnék(remélem, egyszer elérem ezt).
2017. márc. 14. 07:12
 15/25 dianaduchess válasza:
90%
A mai instagram sminkmesterek lehet, hogy azért sminkelnek, mert anélkül nem túl szépek. Az átlag nő nem vakol magára több réteg sminket nappalra, hanem csak hangsúlyozza azokat az adottságait, ami amúgy is szép, azért mert jól esik.Ha az önbizalom ezen múlik,az régen rossz, de őket sem kell elítélni.
2017. márc. 14. 07:29
 16/25 anonim ***** válasza:
20%
azért, mert vannak emberek, akiknek van igénye az esztétikára.
2017. márc. 14. 09:01
 17/25 anonim ***** válasza:
74%
16. Másoknak meg a természetességre van igénye.
2017. márc. 14. 14:05
 18/25 anonim válasza:
Hátömm, nem mindenkinek van perfekt babapopsi bőre. Alapozó az már smink, szoval már itt bukott. Egyébkènt meg azért mert èlvezem..:P
2017. márc. 14. 17:36
 19/25 anonim válasza:
10%

Szerintem helyre kellene tenni a kérdést.

Miért sminkel minden nap egy lány?

Szerény véleményem szerint, egy lány ne sminkeljen. Ha lányom lesz és eljön az ideje biztosan letisztázom vele hogy 17-18 éves kora előtt ne sminkeljen mert ezzel csak magának árt. (Eltömítí a polusokat, mégtöbb lesz a pattanás amit tüntetni akar)

Utána már azért elég érett remélhetőleg hogy ne 5 kg vakolattal mászkáljon.

Jeleneg 25 éves vagyok, nemrégiben kezdtem el sminkelni magam napközben is, eddig max rendezvényekre sminkeltem/sminkeltettem ki magam. Őszintén szólva én nem bánom, hogy így tettem.

Egy nő igenis sminkelje magát, hiszen ha állásinterjúra, munkába megy számít a megjelenés.

2017. márc. 14. 21:19
 20/25 anonim ***** válasza:
84%
19: nem tudod megtiltani. Volt egy barátnőm akinek se a sminket se a rövid szoknyákat meg a trikókat nem engedték. Vett magának sminket meg ruhákat a kaja pénzből meg mi barátnői megsajnáltuk is adtunk neki egy két cuccot és mindennap fél órával előbb jött be a suliba mert kiakarta sminkelni magát meg úgy akart öltözködni mint mindenki más. Hagyni kell kibontakozni a gyereket és akkor nem rettegni meg titkolózni fog a szülők előtt.
2017. márc. 14. 21:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!