Sok lány/nő miért sminkel minden nap? Mire jó ez?
Nekem jól esik. Régebben azért sminkeltem, hogy eltakarjam a problémás bőrömet, de az évek alatt annyira hozzászoktam, hogy manapság már annyira a rutinom része, mint a fogmosás. Én élvezem is a sminkelést egyébként, reggel kikapcsol kicsit, miközben a kávémat szürcsölöm és készülődök a suliba/munkába. Szeretek új cuccokat kipróbálni, szórakoztat.
Nem mindig sminkelek erősen, de már egy 5 perces alap smink is segít ráhangolódni az előttem álló feladatokra.
Meg hát, aki szép, az jó sminkkel még szebb lesz, szeretem, hogy a sminktől csillog az arcom, göndör a pillám, és aranylik a szemhéjam. Jól néz ki.
Szerintem helyre kellene tenni a kérdést.
Miért sminkel minden nap egy lány?
Szerény véleményem szerint, egy lány ne sminkeljen. Ha lányom lesz és eljön az ideje biztosan letisztázom vele hogy 17-18 éves kora előtt ne sminkeljen mert ezzel csak magának árt. (Eltömítí a polusokat, mégtöbb lesz a pattanás amit tüntetni akar)
Utána már azért elég érett remélhetőleg hogy ne 5 kg vakolattal mászkáljon.
Jeleneg 25 éves vagyok, nemrégiben kezdtem el sminkelni magam napközben is, eddig max rendezvényekre sminkeltem/sminkeltettem ki magam. Őszintén szólva én nem bánom, hogy így tettem.
Egy nő igenis sminkelje magát, hiszen ha állásinterjúra, munkába megy számít a megjelenés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!