Fiún milyen a septum?
Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy jó kategóriába írtam e, de a kérdésem az lenne, hogy fiúnak milyen a septum orrpiercing.Semmi más pc-m nincs úgyhogy nem lesz sok, de szerintetek az lányos pc?2017. márc. 7. 23:19
1/9 anonim válasza:
Nem 'lanyos', bar erosen ekszertol fugg. Ferfiaknak, haaat, vagy a lancon vezetett bika jut rola eszembe, vagy a Keith Flint a Prodigy-bol...
2/9 A kérdező kommentje:
Jaaj nemár. :D megneztem ki ez.Juj.
Akkor mi az ami férfias pc és jol is nez ki?
2017. márc. 8. 15:53
4/9 A kérdező kommentje:
Hármas válaszoló köszönöm!!!Akkor megcsináltatom nyáon!! :D
Csak ez a löket kellett!!
2017. márc. 8. 19:03
5/9 anonim válasza:
Dehogy az a loket kellett, neked az kellett, hogy valaki azt mondja amit hallani akarsz. Az ellenvelemenyt meg lesz*rod. Mondd, tulajdonkeppen minek kerdezel?
6/9 anonim válasza:
Ha szerinted jól állna neked, és illik a stílusodhoz, akkor hajrá ;)
7/9 anonim válasza:
Nekem speciel fiúkon tetszik a septum, bár inkább csak patkóval. Az tényleg fontos, hogy illjen a stílusodhoz és ne csak azért csináltasd, mert épp divat vagy valami hasonló indok miatt.
8/9 A kérdező kommentje:
Tudod 5ös válaszoló, igen pont az kellett hogy valaki az én meglátásomat erősítse meg.És ha valaki nem ezt teszi vagx negatív kommentet ír ugyebár leszarom.Akkor mondd tulajdonképpen miért is válaszoltál bármit is?
2017. márc. 15. 18:36
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a többi választ!!!!A többségnek mégis bejön :)
2017. márc. 15. 18:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!