Begyulladt orrpiercing és septum ellen mit tudok tenni?
Figyelt kérdés
Mindketto 3 napos, egyszerre szurtak oket, szoval gondolom termeszetes, hogy be van gyulladva, de azert ha lehet, tennek ellene. Sooldatos orrcseppel fujkalom (amit a piercer ajanlott), de probaltam mar a Neogranormont es a kamilla teat is. Nagyon faj, es nagyon csunya. :S Termeszetesen szalonban csinaltattam es orvosi fem van benne. Van koldokpc-m is, azzal soha nem volt ilyen gond (meg a tetkokkal se), szoval azt hittem, birja a borom ezeket. :/2017. jan. 22. 17:08
1/1 anonim válasza:
Kenőcsöket felejtsd el, a sóoldattal sokra nem mész, a kamilla teából meg csak az jó, ami tényleg kamillából van csak (100%), de önmagában az is kevés.
Mi jó?
Octenisept oldat, betadin oldat.
Ápolni napjában 4-5 alkalommal kell mind a kettőt. Smink ne érje őket. A gyógyulási idők 6-8 hét és 8-16 hét. De egyénenként változó. Akár fél évre is kitolódhat. Octeniseptet patikában, orvosgyógyászati boltban vehetsz, vagy rendelhetsz. Ha mást ajánlanak helyette, nem jó, csak ez. Ha a betadinenál maradsz, a kenőcsöt került el, viszont kicsit színez. Tisztításhoz használj fültisztító pálcikát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!