Szép septum piercinget Budapesten vagy kornyékén melyik uzletben lehet kapni?!
14 gauge vastagságú, nagyobb méretu, feltuno, koves, septum piercinget keresek ( patkót vagy septum clickert) .
Elore is koszi a válaszokat!
Szia!
Ahogy írtad is: apacs
Illetve van még pár ékszerüzlet, ahol árulnak (pl.: cserépváros, claire...stb.), de inkább golyózáras karikákat. Patkóból a köves ritka, clickert meg csak testékszeres boltokban szokás árusítani.
Nézz be egy-két testékszerezőhöz is, hátha nála akad valami szép példány. Ha se apacsban, se ott nem találsz, akkor talán inkább érdemesebb rendelni crazyfactoryról, vagy más, hasonló oldalról ;)
De FB csoportok is vannak, ahol szokott lenni clicker eladó, esetleg még azt tudom ajánlani.
Crazyfactoryról lehet paypal-al, átutalással vagy online felületen Mastercarddal is fizetni.
Van szállítási költség is, de ha jól emlékszek 6 vagy 8 ezer forint feletti rendelésnél nincs. Így célszerű több dolgot rendelni egyszerre.
Én paypalozok, nálam az egyszerűbb, de akinek nincs paypal számlája, felesleges külön csinálnia ;)
Igen, én is így vagyok vele, csak pénz kérdése minden :D
Szívesen ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!