A septum piercing mennyire fáj és esetleg hol csinálnak budapesten olcsóbban?
Figyelt kérdés
2009. júl. 16. 18:37
1/3 anonim válasza:
Nekem van, eléggé fáj én bekönnyeztem .Van akinek sohase gyógyul be szóval (mindig fájni fog egy picit) fél éve megvan amikor náthás vagyok akkor általában fáj. Nem pesti vagyok szóval ezt nem tudom megmondani. De egyik plázában biztos csinálnak.
2/3 anonim válasza:
Piercinges vagyok. A szemed valószinűleg be fog könynezni, mivel az orrodról van szó. A legtöbb embernek hagyományos orrpiercingnél is bekönnyezik a szeme. Nem lesz kellemes élmény, de túl lehet élni. Olcsón: maszek barátok, ismerősök tudják megcsinálni. Aki ért hozzá, azt tényleg meg kell fizetni. Akármelyik plázában találsz piercinges szalont, ahol megcsinálják neked.
3/3 A kérdező kommentje:
köszike a válaszokat, már meg is csináltattam, mázlim van, meg sem éreztem és imááááááádom(L):D
2009. júl. 16. 22:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!