Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szemüvegesek! Nyáron hogy...

Szemüvegesek! Nyáron hogy oldjátok meg?

Figyelt kérdés

Nemrég lettem szemüveges, ezáltal ez lesz az első nyaram "szemüvegben"

Enélkül kb.5 méterre látok el, nem fényre sötétedős a lencse

Dioptriás napszemüvegre meg nincs elég pénzünk:/

Ti hogy oldjátok meg?

2017. márc. 4. 15:29
 1/6 anonim ***** válasza:
Én pl. minden további nélkül megvagyok napszemüveg nélkül, még sosem jutott eszembe, hogy az feltétlen szükséges lenne.
2017. márc. 4. 15:47
 2/6 Andizsuzsi ***** válasza:
100%
Nekem sötétedős van. De lehet kapni szemüvegre csiptethető "előtétet" megfizethető áron, ha úgy érzed, hogy szükséged van rá. Pl. [link]
2017. márc. 4. 16:04
 3/6 A kérdező kommentje:
Szerinted fekete vastag keretesre is lehet kapni?
2017. márc. 4. 16:05
 4/6 Andizsuzsi ***** válasza:
Sokféle van, különböző formájú keretekhez. Egész biztosan van vastag kerethez is, hiszen most az a divat.
2017. márc. 5. 07:14
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem hordtam napszemüveget. Most már kontaktlencsém van, és így néha felveszem, de nem vagyok egy nagy napszemüveges...

Amúgy meg van, amit fel lehet tenni (amit linkeltek már.)

2017. márc. 5. 17:33
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszi nektek

Én minden nyáron nagyon sokat voltam napszemuvegben, nem nagyon birom a napot, de idáig egesz jol megy😂

2017. márc. 5. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!