Szemüvegesek, ti hogyan oldjátok meg ezt?
Állandóan gondban vagyok, hogyha pl. 3D-s moziba megyek. Szemüveg nélkül meg nem látok rendesen. A napszemüveggel is ugyanez a gondom.
A moziban általában a rendes szemüvegemre veszem rá a 3D-s szemüveget, de úgy nagyon kényelmetlen, meg hülyén is nézek ki. Ti ilyenkor mit csináltok? Esetleg érdemes beszereznem a kontaktlencsét?
14/l
3D-s moziban nem sok mindent tudsz kezdeni a 2 szemüveggel, azt csak ha egymásra veszed őket, ahogy írtad.
Napszemüvegként meg vannak sötétedős lencsék és mágneses is. A mágneses úgy néz ki mint egy rendes szemüveg csak rá lehet rakni egy napszemüveg részt a lencsék elé.
Nekem kontaktlencsém van(3 éve), nagyon szeretem, bár jobb lenne ha nem kellene :)
15/l
Én a minap voltam moziba és (Cinama city-be) és amit ott adtak 3D-s szemüveget az teljesen jó volt a sajátomra! A legtutibb az volt, hogy nem kellett visszaadni. Legközelebb viszem magammal és nem kell másik 3D-s. :) Moziba sötét van, tök mindegy hogy néz ki a két szemüveg egymáson!
Nekem fényre sötétedős szemüveglencsém van, teljesen meg vagyok vele elégedve!
Csak azért vettem kontaktlencsét, mert a sportoláshoz kényelmesebb és nem kell vigyázni a szemüvegre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!