Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Az igaz hogy ha valaki mindenn...

Az igaz hogy ha valaki mindennap kifesti magat akkor par ev mulva csunyabb lesz az arca?

Figyelt kérdés
2017. febr. 11. 00:06
 1/8 anonim ***** válasza:
94%

Ezzel riogatnak?

Nyilván ápolni kell a bőrt, nem szabad sok alapozót használni, jól meg kell választani, hogy mit kensz a bőrödre. Szerintem nem feltétlen lesz csúnya bőröd.

Mennyiségtől, genetikától is függ.

2017. febr. 11. 00:19
 2/8 A kérdező kommentje:
Mondta mar par ember
2017. febr. 11. 00:36
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem, csak ha nem mossa le.
2017. febr. 11. 02:07
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Aki sminkel rendesen, az általában ápolja is a bőrét. Annál kevesebb smink kell, minél szebb a bőr.

Hidd el nekem, extrém öregedés fóbiám van, nem cigizek, nem iszok, nem eszek cukrot, nyáron egész nap itthon ülök, hogy ne érjen a nap. Ha a smink rondítaná az arcot, kidobnám az összeset.

2017. febr. 11. 05:02
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem igaz. Én 13 éves korom óta minden nap erősen sminkelek, mert nagyon pattanásos voltam. Most 27 vagyok, nagyon szép a bőröm, sehol egy ránc, vagy pattanás, 7 évet simán letagadhatnék. Sminkelni még mindig ugyanúgy szoktam, mert rutinná vált és meztelenül érzem magam nélküle, de nagyon megválogatom, mit kenek a bőrömre.

Az egészségtelen étrend, vagy a nyári napozás sokkal károsabb.

2017. febr. 11. 08:32
 6/8 A kérdező kommentje:
Es milyen alapozokat hasznaltok?
2017. febr. 11. 18:33
 7/8 anonim ***** válasza:
Én a Catrice Hd liquid alapozóját használom.:)
2017. febr. 11. 20:36
 8/8 anonim ***** válasza:

Nem. Ha nem ápolja rendesen, nem minőségi terméket használ, nem mossa le, akkor az valóban nem tesz jót a bőrnek.

Én a freedomnak egy közepes fedésű alapozóját használom, vagy a H&M-ben kapható alapozót, aminek nagyon jó, természetes, könnyű fedése van :)

2017. febr. 12. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!