Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Smink nélkül mindenki picit...

Smink nélkül mindenki picit csúnyább?

Figyelt kérdés
Nem arra értem, hogy mindenki csúnya nélküle hanemm, hogy ha nincs kifestve már nem annyira szép egy nő, férfiak hogy vannak ezzel?

2016. okt. 30. 19:46
 1/6 anonim ***** válasza:
69%
Nem. Sminkkel mindenki egy picit más, mint nélküle.
2016. okt. 30. 19:56
 2/6 anonim ***** válasza:
7%

természetes szépség fogalmára még sose hallottál ugye?

nekem pl. nincs szükséges sminkre, hogy felkeltsem a pasik figyelmét. :) én a sminkkel csak rá kontrázok az amúgy is szép arcomra.

2016. okt. 30. 19:59
 3/6 anonim ***** válasza:
94%

szerintem sminkkel, meg smink nélkül egy másik helyzetben ábrázoljuk magunkat. lásd, pizsiben nem mész ki az utcára, itthoni kényelmes cuccban meg nem mész dolgozni. én szépnek találom magamat sminkkel, meg smink nélkül is, persze a magam módján. mindenki a maga módján szép, és mindenkinek van előnyös, meg előnytelen tulajdonsága.

a férfiakat meg lexarom ^^ :D ismerek olyat is, akinek az a mániája,hogy smink nélkül mennyire szexi vagyok, de olyat is, akinek ha elrajkodtam a vakolattal, azt mondta, milyen királyul néz ki :)

2016. okt. 30. 22:13
 4/6 anonim ***** válasza:

Az aki szép reggel is szép...

Szerintem rengeteg függ a smink mértékétől. Aki szolidan, szépen sminkel az nem csúnyább. Dob rajta egy kicsit a smink, de a pasi nem fog démonűzésbe kezdeni ha meglátja vakolat nélkül.

Plusz az sem mindegy hogy ismeri meg a nőt. Én ritkán sminkelek, a párom is anélkül ismert meg. Ha felrakok egy kis szemceruzát és spirált máris kivagyok kenve az ő meglátása szerint.

Ha megkérdezném tőle, hogy xy közös barátunk mennyit sminkel az lenne a válasza, hogy semmit, pedig annyit ken magára minden nap, mint én amikor kicsípem magam.

2016. nov. 1. 01:23
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem.

Sőt, rengeteg nő/lány van, aki smink nélkül szebb.

2016. nov. 2. 10:53
 6/6 anonim ***** válasza:
JÓ sminkkel mindenki szebb, ez a smink lényege, a legszebb lányon is tud dobni, pici bőrhibák eltüntetése, dúsabb szempillák, stb, olyan mint egy alapból finom fagyin az öntet, nélküle is jó de egy picit mindig tud javítani.
2017. aug. 29. 07:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!