Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Notino.hu-ról rendeltetek már?

Notino.hu-ról rendeltetek már?

Figyelt kérdés
Milyenek azok a termékek, konkrét dolog miatt kérdezem, egy parfüm 30 ml-es a notino-n 8990 Ft, a Douglas-ban 15800 Ft a 30 ml-s, ugyan az. Hogy lehet ekkora különbség?
2017. jan. 27. 05:49
1 2
 11/12 anonim válasza:
100%
Udv Mindenki,orommel latom hogy itt mennyi pozitiv hozzaszolas notinoekkal kapcsolatban mashol tonnaszzam all a negativ...egyetlen egyszer rendeltem toluk,Aqua di gio profumo parfumot amit evek ota hasznalok megis jott szepen kibontottam mar akkor gyanus volt mellekillatot ereztem...kovetkezett egy nagyom tudomanyos teszt az egyik karomra a mullerben vasaroltat fujtam a masikra ezt a valamit,annnyira nem megdobbenve tapasztaltam hogy hasonlo a notino de nem az tovabba tartossagban 0.0.. tehat akkor 3 dolog lehetseges:vagy lejart a szav ido,vagy a kinai piacra szant vizezettet kaptam,vagy full kajli volt a parfum...en biztos nem rendelek toluk tobbet,gyanusak!nekem fel csillag csakazert mert gyorsak es normalisak az ugyfelszolgalatosok..
2020. aug. 13. 17:06
 12/12 Music-addict válasza:

Én háromszor rendeltem eddig tőlük. Az első kettőnél zökkenőmentesen mentek a dolgok, hibátlanul megkaptam a rendelt termékeket, semmi minőségbeli probléma nem volt velük.

Harmadjára viszont az egyszer megrendelt termékeimet duplánam számolta, levonta a kétszeres árat érte a kártyámról, aztán az app kiírta hogy "hiba" és egyszerűen lefagyott.

Pár perc után tudtam visszalépni, amikor is azt írta hogy egyazon időben kétszer is megrendeltem ugyanazt. Megerősítő emailt a rendelésről, ahogy az korábban volt, nem kaptam. Hiába töröltem a rendelést, a pénzem egyenlőre nem kaptam vissza. Írtam az appon, illetve a neten talált elérhetőségre is, hogy adják vissza a pénzemet ha már a szar appjuk miatt itt duplázgatnak nekem.

A termékek minősége jó, eddig nem volt rá panasz... De azért vigyázz az applikáción keresztül történő rendeléssel, mielőtt te is így jársz. Javaslom hogy először kisebb tételben vegyél valamit, hogy ne tízezreket bukj be elsőre, és kipróbáld, nincs-e valami baj.

2023. júl. 3. 02:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!