Notino.hu-ról rendeltetek már?
En mar rendeltem tobbszor. Eredeti cuccot arulnak.
A drogeriakban minimum 20%-al tobbe kerulnek amugy a parfumok. De smink cuccok is, alapozok, ruzsok stb.
Sosem veszek ott, max ha nagyon leakciozzak (kupon napokon)...Iyen a Muller, Marionnaud stb is.
Rendelj csak nyugodtan notino-rol, en mar tobbszor rendeltem, eredeti cuccot kapzam, foliazvs sorszamozozz uvegben stb. De azt nezd meg hogy nehogy tester legyen (vagy EDT EDP helyett)...a leirast olvas el figyelmesen.
Régen én is tartottam, mostanra azért elmúlt ez a kételyem.
Illatmintát rendeltem még csak, de kettőt már szagoltam Douglas-ban és egyezett minden.
Ha valaki korábban használt egy parfümöt és most már nem olyan tartós vagy másabb az illata az több tényező is kiválthatja. Néztem a kritikákat, de nagy valószínűséggel 99% -ban ez áll fenn. Többnyire mindig a tucat illatokra panaszkodnak.
Megváltozott a bőröd, a parfüm átesett az ún. reform. jelenségen. Változott az ízlésed, nincs az orrodban már a konkrét illat.
Árat nézve 9 és 16 ezer nagy különbség, de az 7 ezer simán a bérleti díjra és alkalmazottakra elmegy, meg még pár járulékos költségre.
Néztem múltkor, általában egy-két bizti őr van, eladó meg 3-4. Cégnek ugye majdnem dupla annyiba kerül egy alkalmazott, hiába minimálbér...
Ha bizonytalan vagy mégis, elsőre vegyél mintát.
14 napig visszaküldheted a terméket, visszautalják a pénzt. Testvérem névnapjára nem lett jó látatlanba az illat, így visszaküldtem. Kb 1,5 hét volt mire visszakaptam a pénzt.
Mintát már kb 40 db-ot rendeltem, egyeznek egytől-egyig. Ettől függetlenül elképzelhető, hogy bekerül egy hamis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!