Csajok! Ti rendeltetek már ebayről gyűrűt, karkötőt, nyakláncot, szempillaspirált olcsón? Ha igen, kepet kerhetek h milyet?
Figyelt kérdés
Rendelni szeretneél emis. Ja es nem gagyi, amit rendeltetek olcson?2014. szept. 6. 21:07
1/4 A kérdező kommentje:
*Szempillagöndöritőt
2014. szept. 6. 21:08
2/4 anonim válasza:
Nem, nem is fogok, barátnöm rendelt és szörnyü!!
3/4 anonim válasza:
L'oreal szempillaspiral amit boltban mar vettem egyszer, azt eBayen rendelem utan, mert olcsobb. Illetve szemoldok ceruza (nem emlekszem most a nevere) azt sem boltbol hanem mar eBayrol olcsobban.
En meg normalis (ertsd mukodo) szempilla gondoritovel nem talalkoztam. Biztos az en szempillaimban van a hiba, mert kiprobaltam vagy 8 kulonbozo markat es soha semmi kulonbseget nem vettem eszre.
ezust gyuruket es kristallyal kirakott karkotoket szoktam Kinabol es eddig minddel meg voltam elegedve.
4/4 anonim válasza:
Rendszeresen rendelek ebayről és eddig majdnem hogy csak jó tapasztalatom volt ugyan szempillaspirált még nem de ékszert sőt parszor már ruhát is. Szerintem megéri onnan rendelni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!