Milyen szempillaspirált vegyek 1500-2000 ft-ig?
Figyelt kérdés
2014. aug. 21. 00:43
1/10 anonim válasza:
avont ajánlom. az olcsóbb fajták is jók szerintem
5/10 anonim válasza:
Lovely curling pump up (sárga) :) igaz kb. 700 ft, de ez az eddigi legjobb amit próbáltam :)
6/10 anonim válasza:
Maybelline One by one. A legjobb amit eddig próbáltam ,de sok mindenki esküszik rá. Interneten is.
7/10 anonim válasza:
Maybelinne-ben meg nem csalodtam, a Rimmelnek is van par jo es az Essence-nek is... attol is fugg milyenek a pillaid, menyire tetszik ha suru, vagy hosszabitosat szeretnel, van ami jobban setvalsza oket, melyik tipusu kefe jon be inkabb neked(en a szilikonosakat szeretem) valaki a duci suru szor kefere eskuszik... :) En mindig megtalalom az idealisat , de nem birom ki h ne probaljak ujakat es ujabbakat... Ebben az arban fogsz talalni nagyon jot mar! ahol van teszter ki is probalhatod oket, bar ugye fennalhat a fertozes veszelye, ill. a legtobb boltban jol be vannak szaradva a spiralok, marmint a teszterek... udv egy spiralmaniastol :)
8/10 anonim válasza:
Lovely curling pump up(sárga) valóban nagyon jó az árához képest. ha 1000 alatt gondolkozol, mindenképp. De még az oriflame Very Me Fat Lash(piros) is nagyon jó, műszempilla hatás(legalábbis nekem) és az ára is viszonylag olcsó.
De ha 1500-2000 ig gondolkozol, akkor maybelline.:) nem tudsz vele mellélőni. A sárgát mindenki szereti(nekem mondjuk nincs sárgám) de a lila és a kék nagyon jó.:) Imádom őket. Ha elkapsz egy leárazást(pl Rossmanokban havonta szokott lenni) akkor 400-500fttal olcsóbb.
Az Astor sem lehet rossz, de jóval 2000 fölött van az ára, és sok szempillaspirál 500 ftot nem érne.:) Szóval én ezeket ajánlom.
9/10 anonim válasza:
meg egy szavazat a Lovely Curlingnek (sarga csomagolas), pedig en eleg sok mindent kiprobaltam mar!
10/10 anonim válasza:
A Maybelline összes szempillaspirálját nagyon szeretem, nekem azok csinálják a legszebb pillákat, az áruk pedig 2000Ft környékén mozog:) Bár ellehet kapni jó akciókat, ahol igazán jó áron kifoghatod őket!:) Az Astornak vannak még nagyon jó szempillaspiráljai, bár azok valamennyivel drágábbak:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!