Szerintetek jobban megéri kb.2000 Ft-os szempillaspirált venni mint egy olcsót, ami mondjuk 6-700 Ft?
A legtöbb esetben jobban megéri megvenni a drágábbat. Az olcsók közül sok nagyon hamar beszárad, csomósodni kezd, pereg le a szempillákról, vagy nagyon összetapasztja őket. Nekem a Max Factor a kedvencem a spirálok közül, abból is a False Lash Effect. 3000 Ft körül van. A 2000 Caloriet is sokan dicsérik, az olcsóbb. Olcsó spirálok közül nekem egy vált be rendesen, amit előttem is írtak, a Lovely Curling Pump Up. Nagyon jó, Már hónapok óta használom, és maximálisan elégedett vagyok vele. Ugyanolyan szép szempillákat tudok vele csinálni, mint a MF-ral, csak kicsit többet kell babrálni vele.
Pl. az olcsóbbakat ha nézzük, próbáltam 3 spirált az Essence-től, mindegyik nagyon rossz volt (pedig nagyon szeretem a márkát). Az egyik 2-3 hónapig használható volt, a másik 2 teljesen rossz.
A krémmánián érdemes lecsekkolni őket, mert azért találni olcsókat, amikről jókat írnak.
Ez tényleg relatív.
Én megmondom őszintén, hogy nem próbáltam még drágább szempillaspirált, ugyanis mindig betartom a használati időt. Nem tudom, mások mennyi szempillaspirált használnak, de nekem szinte mindennapos használat mellett sem mindig fogy el egy szempillaspirál fél év alatt, pedig van, amikor 2-3 rétegben is használom.
Na most félek, hogyha tovább használom, mint a szavatosság szerint lehetne, később valami baj lesz. Ezért meg sem veszem a drágát, mert ha utána kidobom a maradékot nem éri meg.
Nekem pl. az essence spirálok beváltak, és nem is drágák. Most éppen all eyes on me-t használok, nagyon jó és 700Ft körül van. A nyc rózsaszín tubusos spirálja is nagyon bevált, ez 1200 Ft körül van. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!