Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen fizetés mellett vennél...

Milyen fizetés mellett vennél magadnak high end sminktermékeket?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, hogy kb mindened megvan (lakás, kocsi, spórolt pénz), milyen nettó fizunál mondanátok azt hogy akkor veszel havonta magadnak 1-2 terméket.

Pl.: Mac, Estée Lauder, Bobbie stb.

2017. jan. 23. 17:50
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nekem van egy fix "zsebpénzem" minden hónapban, amit arra rakok félre, amit csak úgy szerelemből akarok megvenni. Ruha, cipő, étterem, smink. Na, ha nagyon vágynék valamire, ebből a pénzből megvenném. Akár így, 120 nettós fizetés mellett is.
2017. jan. 28. 10:42
 12/13 anonim ***** válasza:
100.000.-
2017. jan. 28. 11:35
 13/13 anonim ***** válasza:

Én annyira nem hiszek abban, hogy a drágább cuccok jobbak a bőrnek, mert nem feltétlenül. Ez csak egy marketing szöveg, amit sokan bekajáltak. Elégedett vagyok a középkategóriásnak számító L'Oreállal, MaxFactorral, Maybelline-nel is, érzékeny a bőröm, időnként kipattog, de egyszer beruháztam egy MAC alapozóra amit igen sokáig használtam, és időszakosan attól is kipattogtam. Azért pattogok ki, mert érzékeny a bőröm bizonyos összetevőkre, nem azért, mert nem high end a termék.

Ettől függetlenül persze puszta kíváncsiságból kipróbálnék egy jó kis Urban Decay-t vagy Too Faced-et, csak hogy megnézzem, milyenek, tervezem is.

2017. ápr. 17. 01:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!