Milyen fizetés mellett vennél magadnak high end sminktermékeket?
Tegyük fel, hogy kb mindened megvan (lakás, kocsi, spórolt pénz), milyen nettó fizunál mondanátok azt hogy akkor veszel havonta magadnak 1-2 terméket.
Pl.: Mac, Estée Lauder, Bobbie stb.
Én annyira nem hiszek abban, hogy a drágább cuccok jobbak a bőrnek, mert nem feltétlenül. Ez csak egy marketing szöveg, amit sokan bekajáltak. Elégedett vagyok a középkategóriásnak számító L'Oreállal, MaxFactorral, Maybelline-nel is, érzékeny a bőröm, időnként kipattog, de egyszer beruháztam egy MAC alapozóra amit igen sokáig használtam, és időszakosan attól is kipattogtam. Azért pattogok ki, mert érzékeny a bőröm bizonyos összetevőkre, nem azért, mert nem high end a termék.
Ettől függetlenül persze puszta kíváncsiságból kipróbálnék egy jó kis Urban Decay-t vagy Too Faced-et, csak hogy megnézzem, milyenek, tervezem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!