Miért utánozzák egymást a nők a nevetséges szemöldökkel?
Szóval Mickey egérre hasonlítanak nagyon jót röhögünk rajtuk mikor szembe jönnek az utcán , nem veszik észre hogy nem mindenkinek áll jól a vastag szemöldök akár tetoválás akár satírozással érik el ,nagyon vicces :)
Valmelyik nap szembe jött 1 nagyon sápadt vörös szeplős sovány leányzó és csak a vak nem vette észre az orbitálisan nagy tetovált fekete szemöldököt rajta , tehát ezek az emberek nem veszik észre hogy bohócot csinálnak magukból??? Kérdésem miért csinálják ezt ?? ez a trendi mert ez van szomszéd Mariskának Júliskának akkor én is csináljak magamból bohócot????
Csak nekem tűnik fel ?? mert nem nagyon lehet ezt nevetés nélkül kiállni mikor szóba kell állni 1 ilyen nővel és az arcán csak szemöldök van :) semmi rosszindulat ....de ahogy Ábel mondja a reklámba DE MIÉRT ??? csinálják ezt :D
férfiak ugyanilyen bohócok, 10-ből 9 férfi ecsethaj, akkoris ha nem áll jó, Nike Air, ami futáshoz való, utcára úgy néz ki szintén mint vmi bohóc, és még sorolhatnám. a hipsterek meg a nagy szakállukkal szintén röhejesen néznek ki.
az h pár nőnek nincs ízlése vagy béna a tetováló/kozmetikus még nem jelenti azt h a tetovált szemöldök nevetséges, van akinek kifejezetten jól néz ki, ha igényesen van megcsinálva.
Ezt e kérdést már én is feltettem magamnak.:D
Divatosak akarnak lenni, azt hiszik, hogy csak mert egy híres celebnek, youtubernek jól áll, akkor nekik is, pedig nagyon nagyon ronda, ha nem jól csinálják meg. De nem értem én sem,hogy miért nem veszik észre, hogy nevetségesen néznek ki. Mindenesetre pár ilyen szemöldök jöl feldobja a napomat.:D Szóval csináljátok csak lányok,hadd nevessek.:D :D
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!